Debat og IT
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Taber Løkke stort ved folketingsvalget?

Go down

Taber Løkke stort ved folketingsvalget? Empty Taber Løkke stort ved folketingsvalget?

Indlæg by Admin on Søn 09 dec 2018, 09:02

Taber Løkke stort ved folketingsvalget?

https://ekstrabladet.dk/opinionen/mortenmesserschmidt/der-findes-ikke-en-god-grund-til-at-underskrive-fn-pagt-om-indvandring/7425725

"Martin Henriksen (DF): Er regeringen bekymret nu?

Som initiativtager til hasteforespørgselen var det Martin Henriksen, der skulle afrunde debatten, og han fastslog blandt andet:

”Man kan i hvert fald konstatere, at Det Radikale Venstre er glade, at Enhedslisten er glade, at SF er glade, at Alternativet er glade, og spørgsmålet er så: Er regeringen bekymret nu? Det er der grund til at være,” lød det fra Dansk Folkepartis ordfører, som fortsatte:

”Der skal ikke være tvivl om, at det ikke er i dansk interesse at tiltræde en erklæring, der alt andet lige lægger op til mere indvandring, så kan man diskutere, om det er juridisk, politisk og så videre, og som lægger op til at fremme det multikulturelle, som lægger op til at lægge begrænsning på pressefriheden. Det trækker i den forkerte retning.” - DKA"

Mit bud er, at ved at Løkke underskriver pagten mandag-tirsdag, vil han gå over i historien som den statsminister som ødelagde partiet Venstre!

Det er utroligt, at Løkke ikke er bekymret over, at hele den røde blok klapper i hænderne af begejstring over den underskrift af statsministeren?

FN-pagten er i modstrid med hele den danske selv bestemmelses ret over udlændinge politikken - ligesom alle de andre internationale aftaler er det!

Cirka 12 lande i Europa samt USA, vil ikke underskrive en aftale, som i sidste ende fører til mere migration i deres lande!

Dansk Folkeparti tror at de får stemmer på det her, men de kunne have stoppet det og har svigtet endnu engang!?

I stedet går stemmer til NB - Nye Borgerlige, de ville have stemt imod underskrivelsen, hvis de allerede var repræsenteret i folketinget nu!

Vi kan ikke redde Danmark, ved at underskrive flere forpligtende FN-aftaler og heller ikke være underlagt EU´s bestemmelser om fri indvandring?

Din mening?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 1032
Join date : 21/09/17

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum