Debat og IT
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

May vil udsætte brexitafstemning!

Go down

May vil udsætte brexitafstemning! Empty May vil udsætte brexitafstemning!

Indlæg by Admin on Tors 07 feb 2019, 09:11

May vil udsætte brexitafstemning!

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11175276/avis-may-vil-udsaette-brexitafstemning-i-parlamentet/

"Storbritanniens premierminister, Theresa May, planlægger at udsætte den anden afstemning om sin brexitaftale til slutningen af februar.

Det skriver den britiske avis The Telegraph.

Efter planen skulle det britiske parlament i næste uge for anden gang tage stilling til den aftale, som Theresa May har forhandlet på plads med EU.

Men premierministeren forventer ikke at nå i mål med at genforhandle aftalen med EU inden da og ønsker derfor at udsætte afstemningen, skriver avisen."

Theresa May skal i dag mødes med EU, for at forsøge at forhandle en plan B i stedet for plan A, som i januar blev nedstemt med over 400 stemmer mod ca. 200 i det britiske parlament!

Men EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, har på forhånd sagt, at plan A ikke er til genforhandling, samt at en del andre hovedstæder ligeledes har afvist at åbne pandoras æske endnu engang!

Det er særlig grænsen mellem Irland og Nordirland som skal genforhandles, idet May ikke vil have en hård grænse imellem de to lande, selv om Nordirland udtræder af EU sammen med det øvrige England!

Problemet er at det engelske parlament ikke vil acceptere betingelserne som EU har, for at holde grænsen åben i det indre marked, som de andre lande i EU har accepteret!

Meget tyder på at Storbritannien vil forlade EU uden en såkaldt skilsmisseaftale den 29. marts 2019?

I folkeafstemningen den 23. juni 2016 stemte Det Forenede Kongerige for at forlade Den Europæiske Union med 51,9% til 48,1%!

Der er altså et flertal i befolkningen der mener, at når de stemte leave EU i 2016 ved deres folkeafstemning - ja så mente de også leave - forlad EU!?

Din mening?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 1043
Join date : 21/09/17

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum