Debat og IT
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Åben krig i partiet Venstre!?

Go down

Åben krig i partiet Venstre!? Empty Åben krig i partiet Venstre!?

Indlæg by Admin on Tirs 13 aug 2019, 10:31

Åben krig i partiet Venstre!?

https://denkorteavis.dk/2019/lars-loekke-tegner-et-misvisende-billede-af-hvor-meget-vaelgerne-bakker-hans-forslag-om-en-sv-regering-op/

"Det interne opgør i Venstre raser videre.

Opgøret tog for alvor fart, da partiets næstformand og gruppeformand Kristian Jensen gik ud med en offentlig kritik af partiformand Lars Løkkes tanker om en SV-regering.

Løkke fremlagde under valgkampen uden varsel disse tanker uden at have orienteret Kristian Jensen eller partiet i øvrigt.

Så gjorde Kristian Jensen det samme med modsat fortegn: Han sagde offentligt nej til Løkkes forslag om en SV-regering, og han gjorde det uden at orientere Løkke eller sine øvrige partifæller på forhånd.

Det bragte næstformanden under heftig beskydning fra Lars Løkkes støtter i partiet."

Der er et opgør i gang i Venstre, om hvem der er formand - hvor mange der er formand, og ikke mindst hvem formanden skal være på Venstres landsmøde senere på året!

Jeg mener ikke at hverken Løkke eller Kristian Jensen er de rette til at samarbejde med hverken Nye Borgerlige eller DF ved det førstkommende valg til Folketinget!

Løkke vil under ingen omstændigheder høre tale om NB forslag til en løsning og redning af Danmarks demokrati, love og kultur, i stedet vil man fortsat tillade den muslimske kultur og indvandring til landet!

Om en ny formand i Jakob Ellemann-Jensen skikkelse ville acceptere hele sit parlamentariske flertal, hvis det kommer til at omfatte de nuværende blå partier - er ikke godt at vide?

Hvis Løkke går til valg også næste gang, og stadig hælder NB ned af brædtet, ja så får vi otte år med socialistisk styre i Danmark!?

Din mening?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 1054
Join date : 21/09/17

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum