Søg
Seneste emner
Min søndags middag nummer et!
Side 1 af 1
Min søndags middag nummer et!
Om søndagen spiser jeg som regel hakkebøf med bløde løg!
Sådan gør du:
Bløde løg
Lad smørret blive gyldent i en pande.
Steg løgene ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør jævnligt.
Kom vand i panden og lad det koge i ca. 2 min.
Hæld vandet (ca. 1½ dl) fra løgene over i en lille tykbundet gryde - brug evt. en sigte.
Steg løgene ved kraftig varme og under omrøring i yderligere ca. 2 min., tag dem op og gem dem. Tør panden af.
Hakkebøffer
Lad smørret blive gyldent i panden.
Form kødet til 4 hakkebøffer og brun dem ca. 1 min. på hver side.
Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10 min. - vend en gang undervejs.
Brun sauce
Bring vandet fra løgene i kog i gryden. Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce og salt og bring saucen i kog.
Tag gryden af varmen og pisk saucejævner i.
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt kulør og smag til.
Hakkebøffer med bløde løg
Tag hakkebøfferne op og læg dem i et fad.
Varm de stegte løg i panden i ca. 2 min. og fordel løgene på bøfferne.
Server de varme hakkebøffer med bløde løg sammen med kogte kartofler, den brune sauce og salat blandet af æbletern og ærter.
Sådan gør du:
Bløde løg
Lad smørret blive gyldent i en pande.
Steg løgene ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør jævnligt.
Kom vand i panden og lad det koge i ca. 2 min.
Hæld vandet (ca. 1½ dl) fra løgene over i en lille tykbundet gryde - brug evt. en sigte.
Steg løgene ved kraftig varme og under omrøring i yderligere ca. 2 min., tag dem op og gem dem. Tør panden af.
Hakkebøffer
Lad smørret blive gyldent i panden.
Form kødet til 4 hakkebøffer og brun dem ca. 1 min. på hver side.
Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10 min. - vend en gang undervejs.
Brun sauce
Bring vandet fra løgene i kog i gryden. Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce og salt og bring saucen i kog.
Tag gryden af varmen og pisk saucejævner i.
Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt kulør og smag til.
Hakkebøffer med bløde løg
Tag hakkebøfferne op og læg dem i et fad.
Varm de stegte løg i panden i ca. 2 min. og fordel løgene på bøfferne.
Server de varme hakkebøffer med bløde løg sammen med kogte kartofler, den brune sauce og salat blandet af æbletern og ærter.
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Min søndags middag nummer et!
Ja det er jo meget med den opskrift, men hvad gør stakkels jeg, der ikke kan få en så god bøffars i Tyskland som i Danmark.
I kan da også ærgre mig med jeres pære-danske madretter
I kan da også ærgre mig med jeres pære-danske madretter
Gæst- Gæst
Sv: Min søndags middag nummer et!
pascal skrev:Annella
har du prøvet at tage dialogen hos slagteren?
Vi har ingen slagtere tilbage, vi kan kun købe kød i supermarkederne og for det meste er kødet indpakket i bakker.
Gæst- Gæst
Sv: Min søndags middag nummer et!
Annella skrev:pascal skrev:Annella
har du prøvet at tage dialogen hos slagteren?
Vi har ingen slagtere tilbage, vi kan kun købe kød i supermarkederne og for det meste er kødet indpakket i bakker.
Vi har heller ikke ret mange private slagterbutikker tilbage her hvor jeg bor, de fleste er overført til netop supermarkederne!
Men det er nu ikke det samme at købe kød i et supermarked som hos en rigtig god privat slagterbutik man har tillid til!
Hvor får supermarkedernes slagterafdelinger deres råvare fra?
Måske fra udlandet, og hvilken kvalitet er det så i?
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Min søndags middag nummer et!
Admin
Der står på indpakningen hvor det kommer fra, men i Danmark er det mere ligegyldigt, det drejer sig kun om hvad de putter i? Men som du siger: man skal kun gå til en slagter man stoler på. I flere tilfælde kan man se ens kød blive hakket. Faktisk kan man insisterer på at få det hakket så du ikke ender op med et eller andet tvivlsomt hakkekød.
Annella
Er det generelt for hele Tyskland, eller er det ingen slagtere i dit område?
Der står på indpakningen hvor det kommer fra, men i Danmark er det mere ligegyldigt, det drejer sig kun om hvad de putter i? Men som du siger: man skal kun gå til en slagter man stoler på. I flere tilfælde kan man se ens kød blive hakket. Faktisk kan man insisterer på at få det hakket så du ikke ender op med et eller andet tvivlsomt hakkekød.
Annella
Er det generelt for hele Tyskland, eller er det ingen slagtere i dit område?
Gæst- Gæst
Sv: Min søndags middag nummer et!
pascal skrev:Admin
Der står på indpakningen hvor det kommer fra, men i Danmark er det mere ligegyldigt, det drejer sig kun om hvad de putter i? Men som du siger: man skal kun gå til en slagter man stoler på. I flere tilfælde kan man se ens kød blive hakket. Faktisk kan man insisterer på at få det hakket så du ikke ender op med et eller andet tvivlsomt hakkekød.
Annella
Er det generelt for hele Tyskland, eller er det ingen slagtere i dit område?
Det er så et spørgsmål om at stole på hvad de har skrevet på indpakningen!?
I det supermarked som jeg også handler, kan man dog ikke se i slagterafdelingen hvordan råvarerne bliver behandlet/hakket!
Jeg stoler mere på min private slagter!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Min søndags middag nummer et!
by Admin Today at 10:51
Jeg stoler slet ikke på nogen
Jeg stoler mere på min private slagter! skrev:
Jeg stoler slet ikke på nogen
Gæst- Gæst
Sv: Min søndags middag nummer et!
Annella
Hvor får du så dit kød fra hvis du ikke stoler på nogen.?
Hvor får du så dit kød fra hvis du ikke stoler på nogen.?
Gæst- Gæst
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 17:36 af Jojo
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 17:30 af Jojo
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 17:16 af Jojo
» Spis rugbrød
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31