Søg
Seneste emner
Hel kylling med sauerkraut og anannas
2 deltagere
Side 1 af 1
Hel kylling med sauerkraut og anannas
Og hele opskriften er allerede der.
Gang imellem når jeg ser frisk ananas i butikken og en god kylling som ikke er alt for dyrt så køber jeg begge.
Halv pak smør i wokken sammen med 3 finskåren rød løg og masser af hvidløg ""to hele løg"", antal er ikke vigtigt fordi man ikke smager det i sidste ende og så en pak eller glas med sauerkraut og den får lige ti minutter på fuld skralt så den brunes.
Herefter ligger jeg kyllingen på bunden af hvad der er i panden og tilsætter finthakket hel ananas sammen med to dåse fint hakkede tomater sammen med to grøntsags bouillon terninger.
To timer i panden på lavt blus og vupti, aftenmad er reddet for to dage.
Det er godt, det er sund og de ingredienser komplimentere hinanden, Sød og Sur.
Når retten er færdig kan man ikke smage sauerkraut eller ananas eller hvidløg separat, rigtigt Unami mad
Skal de være fint tager man kylling ud af panden, putter resten af hvad der er tilbage i en blænder tilsat lidt mælk og mel og så har man et rigtigt fint brunt sund sovs.
Der findes opskrifter med kylling og ananas, dog ikke med sauerkraut og så noget kan jeg godt lide
Vel bekomme.
Tilbehør er oftest Danske kartoffel og gulerødder
Gang imellem når jeg ser frisk ananas i butikken og en god kylling som ikke er alt for dyrt så køber jeg begge.
Halv pak smør i wokken sammen med 3 finskåren rød løg og masser af hvidløg ""to hele løg"", antal er ikke vigtigt fordi man ikke smager det i sidste ende og så en pak eller glas med sauerkraut og den får lige ti minutter på fuld skralt så den brunes.
Herefter ligger jeg kyllingen på bunden af hvad der er i panden og tilsætter finthakket hel ananas sammen med to dåse fint hakkede tomater sammen med to grøntsags bouillon terninger.
To timer i panden på lavt blus og vupti, aftenmad er reddet for to dage.
Det er godt, det er sund og de ingredienser komplimentere hinanden, Sød og Sur.
Når retten er færdig kan man ikke smage sauerkraut eller ananas eller hvidløg separat, rigtigt Unami mad
Skal de være fint tager man kylling ud af panden, putter resten af hvad der er tilbage i en blænder tilsat lidt mælk og mel og så har man et rigtigt fint brunt sund sovs.
Der findes opskrifter med kylling og ananas, dog ikke med sauerkraut og så noget kan jeg godt lide
Vel bekomme.
Tilbehør er oftest Danske kartoffel og gulerødder
Gæst- Gæst
Sv: Hel kylling med sauerkraut og anannas
Jojojojo skrev:Og hele opskriften er allerede der.
Gang imellem når jeg ser frisk ananas i butikken og en god kylling som ikke er alt for dyrt så køber jeg begge.
Halv pak smør i wokken sammen med 3 finskåren rød løg og masser af hvidløg ""to hele løg"", antal er ikke vigtigt fordi man ikke smager det i sidste ende og så en pak eller glas med sauerkraut og den får lige ti minutter på fuld skralt så den brunes.
Herefter ligger jeg kyllingen på bunden af hvad der er i panden og tilsætter finthakket hel ananas sammen med to dåse fint hakkede tomater sammen med to grøntsags bouillon terninger.
To timer i panden på lavt blus og vupti, aftenmad er reddet for to dage.
Det er godt, det er sund og de ingredienser komplimentere hinanden, Sød og Sur.
Når retten er færdig kan man ikke smage sauerkraut eller ananas eller hvidløg separat, rigtigt Unami mad
Skal de være fint tager man kylling ud af panden, putter resten af hvad der er tilbage i en blænder tilsat lidt mælk og mel og så har man et rigtigt fint brunt sund sovs.
Der findes opskrifter med kylling og ananas, dog ikke med sauerkraut og så noget kan jeg godt lide
Vel bekomme.
Tilbehør er oftest Danske kartoffel og gulerødder
Prøv denne:
"Lækre spyd med stegt marineret kylling og saftig ananas....man kan næsten høre suset i palmerne ved en hvid tropestrand...
Sådan gør du:
Læg spyddene i koldt vand i ca. ½ time.
Sataysauce
Rør peanutbutter glat med sojasauce, vand, limesaft og sukker.
Skær kyllingefileterne i tern og vend dem med sataysaucen. Lad dem marinere i mindst ½ time, men gerne længere - op til 10 timer.
Befri den friske ananas for skræl og den hårde streng i midten. Skær ananaskødet i tern og fordel dem sammen med kylling på bambusspyddene. Pensl let med olie. Grill de små spyd gyldne på en varm grillpande, ca. 4 min. på hver side. Drys med salt og lad spyddene hvile tildækket i ca. 10 min.
Server med agurkestave, cremefraiche, chilisauce og brød."
Uhm.. hvor lækker!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
ak31 synes godt om
Sv: Hel kylling med sauerkraut og anannas
Nu er normen at man kommer lidt olivenolie sammen med smør, da blandingen gør at smørret ikke branker, altså man kan opnå en højere temperatur uden det branker. Hvis det branker kan det smages i retten.
Gæst- Gæst
Sv: Hel kylling med sauerkraut og anannas
pascal skrev:Nu er normen at man kommer lidt olivenolie sammen med smør, da blandingen gør at smørret ikke branker, altså man kan opnå en højere temperatur uden det branker. Hvis det branker kan det smages i retten.
Jeg elsker faktisk kyllinger, altså dem man spiser. Jeg giver her ret i, at man kan tilberede kyllinger på mange forskellige måder, og så er det magert kød, hvilket ikke gør det dårligere.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Taylor Swift?
Idag kl. 11:34 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal
» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Idag kl. 08:43 af Admin