FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Spis rugbrød
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 15:35 af Gæst

» Første muslimske borgmester.
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 12:14 af ak31

» Sloppy Joe!
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 11:08 af ak31

» It svindel på Nettet?
Frikadeller m. kartofler og brun sovs! EmptyIdag kl. 10:01 af Radikal


Frikadeller m. kartofler og brun sovs!

Go down

Frikadeller m. kartofler og brun sovs! Empty Frikadeller m. kartofler og brun sovs!

Indlæg af Admin Man 01 Nov 2021, 09:23

I dag skal jeg have almindelige frikadeller med kartofler og brun sovs!


_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Frikadeller m. kartofler og brun sovs! Empty Sv: Frikadeller m. kartofler og brun sovs!

Indlæg af Gæst Man 01 Nov 2021, 17:13

Det er så en anden måde at gøre det på, jeg foretrækker kun at bruge:

grisekød
løg
mel
salt og peber
mælk
Lidt danskvand med brus

rasp tilføre ikke noget smag, så det giver ingen mening, andet at drøge farsen.

Farsen skal være en smule løs i konsistensen, ikke flydende men heller ikke fast - på den måde får man en let og luftig delle som selvom den fryses ikke mister sin konsistens. Rasp gør at det efter frysning bliver for faste.

Når jeg steger dem tilføre jeg smør, lidt olivenolie, og Maggie Wurtze - en eminent delle efter min mening. Olivenolie gør at smør ikke branker.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum