Søg
Seneste emner
Dagens ret torsdag!
Side 1 af 1
Dagens ret torsdag!
Græske frikadeller med grønsags lasagnette!
"Græske frikadeller er dejligt krydrede frikadeller, med smag fra hvidløg, citronskal, oregano og mynte....og ikke mindst af sommer, sol og glitrende Middelhav.
Men de græske frikadeller kan nu spises hele året.
Vi har valgt at lave frikadellerne af oksekød, selvom det nok er mere autentisk med lammekød - og det kan du også sagtens vælge at gøre.
Men oksekød er mere tilgængeligt i Danmark og passer måske bedre til de danske smagsløg. Server de græske frikadeller med grønsags lasagnette".
Sådan gør du
Bagetid
Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Grøntsagslasagne
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits squash og hvidløg i ca. 2 min.
Rør de flåede tomater, oliven, bouillonpulver, oregano, salt og peber i.
Lad grøntsagssaucen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 5 min. - rør af og til.
Læg grøntsagssauce, lasagneplader og ostesauce lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm).
Drys ost over og bag lasagnen midt i ovnen.
Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. og server lasagnen med græske frikadeller!
"Græske frikadeller er dejligt krydrede frikadeller, med smag fra hvidløg, citronskal, oregano og mynte....og ikke mindst af sommer, sol og glitrende Middelhav.
Men de græske frikadeller kan nu spises hele året.
Vi har valgt at lave frikadellerne af oksekød, selvom det nok er mere autentisk med lammekød - og det kan du også sagtens vælge at gøre.
Men oksekød er mere tilgængeligt i Danmark og passer måske bedre til de danske smagsløg. Server de græske frikadeller med grønsags lasagnette".
Sådan gør du
Bagetid
Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Grøntsagslasagne
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits squash og hvidløg i ca. 2 min.
Rør de flåede tomater, oliven, bouillonpulver, oregano, salt og peber i.
Lad grøntsagssaucen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 5 min. - rør af og til.
Læg grøntsagssauce, lasagneplader og ostesauce lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm).
Drys ost over og bag lasagnen midt i ovnen.
Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. og server lasagnen med græske frikadeller!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Idag kl. 16:32 af Gæst
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal