Søg
Seneste emner
Dagens ret fredag!
Side 1 af 1
Dagens ret fredag!
Kam Sprængt i stumper og stykker!
Svinekam med farofa - krydret drys!
Denne farofa er med bl.a. bacon, svesker, oliven og persille, men den kan varieres i det uendelige...!
Sådan gør du
Stegetid
Ca. 1 time ved 200° og derefter ca. 20 min ved 250°.
Marineret grisekam
Bland alle ingredienserne, til og med nelliker, i et stor frysepose. Tør grisekammen og kom den i posen. Luk posen tæt om kødet og lad det marinere i køleskabet i mindst 3 timer.
Tag grisekammen op af marinaden og læg stegen på en rist over ovnens bradepande. Drys med salt og peber og læg baconskiverne hen over kødet. Hæld marinaden i bradepanden og dæk stegen løst med et stykke alufolie.
Steg grisekammen midt i ovnen. Fjern alufolien efter ca. 1 time, skru op for ovnen og steg grisekammen færdig de sidste 20 min. Mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur, den skal være ca. 65°.
Farofa
Kom baconternene i kold pande. Steg dem først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 6 min. ved jævn varme. Skru op til kraftig varme, tilsæt løg og hvidløg og steg i yderligere ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og vend æggene i under omrøring og lad dem stivne let. Kom rosiner, svesker og salt i. Bland de 2 slags mel og drys det i retten under omrøring. Lad melet "bage" i ca. 5 min. og vend oliven, persille og smør i. Varm retten igennem og smag til.
Ved serveringen
Fjern baconen, skær kødet i skiver og anret dem i et fad. Drys noget af den varme farofa over, pynt med persille og server straks sammen med resten af farofaen.
Velbekomme!
Svinekam med farofa - krydret drys!
Denne farofa er med bl.a. bacon, svesker, oliven og persille, men den kan varieres i det uendelige...!
Sådan gør du
Stegetid
Ca. 1 time ved 200° og derefter ca. 20 min ved 250°.
Marineret grisekam
Bland alle ingredienserne, til og med nelliker, i et stor frysepose. Tør grisekammen og kom den i posen. Luk posen tæt om kødet og lad det marinere i køleskabet i mindst 3 timer.
Tag grisekammen op af marinaden og læg stegen på en rist over ovnens bradepande. Drys med salt og peber og læg baconskiverne hen over kødet. Hæld marinaden i bradepanden og dæk stegen løst med et stykke alufolie.
Steg grisekammen midt i ovnen. Fjern alufolien efter ca. 1 time, skru op for ovnen og steg grisekammen færdig de sidste 20 min. Mål med et stegetermometer kødets centrumstemperatur, den skal være ca. 65°.
Farofa
Kom baconternene i kold pande. Steg dem først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ca. 6 min. ved jævn varme. Skru op til kraftig varme, tilsæt løg og hvidløg og steg i yderligere ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og vend æggene i under omrøring og lad dem stivne let. Kom rosiner, svesker og salt i. Bland de 2 slags mel og drys det i retten under omrøring. Lad melet "bage" i ca. 5 min. og vend oliven, persille og smør i. Varm retten igennem og smag til.
Ved serveringen
Fjern baconen, skær kødet i skiver og anret dem i et fad. Drys noget af den varme farofa over, pynt med persille og server straks sammen med resten af farofaen.
Velbekomme!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal