Søg
Seneste emner
Dagens ret fredag!
2 deltagere
Side 1 af 1
Dagens ret fredag!
Mørbradgryde!
"Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en stor, tykbundet gryde. Steg mørbradstykker og bacon ved kraftig varme ca. 3 min.
Tilsæt champignon og løg og steg videre ved jævn varme i ca. 3 min.
Tilsæt flåede tomater, salt og paprika og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
Kom cocktailpølser og fløde i mørbradgryden, varm den igennem og smag til. Pynt med persille og server med nykogte ris."
Uhm.. hvor lækker!
"Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en stor, tykbundet gryde. Steg mørbradstykker og bacon ved kraftig varme ca. 3 min.
Tilsæt champignon og løg og steg videre ved jævn varme i ca. 3 min.
Tilsæt flåede tomater, salt og paprika og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
Kom cocktailpølser og fløde i mørbradgryden, varm den igennem og smag til. Pynt med persille og server med nykogte ris."
Uhm.. hvor lækker!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Dagens ret fredag!
Admin skrev:Mørbradgryde!
"Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en stor, tykbundet gryde. Steg mørbradstykker og bacon ved kraftig varme ca. 3 min.
Tilsæt champignon og løg og steg videre ved jævn varme i ca. 3 min.
Tilsæt flåede tomater, salt og paprika og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
Kom cocktailpølser og fløde i mørbradgryden, varm den igennem og smag til. Pynt med persille og server med nykogte ris."
Uhm.. hvor lækker!
Det var min svigemoderes ret for 50 år siden
ak31- Antal indlæg : 1566
Join date : 05/12/20
Admin synes godt om
Sv: Dagens ret fredag!
Man tilsætter ikke champignon så tidligt, så er de ligegyldig. De tilføre ikke gryderetten noget som helst - det bliver bare nogle gummibolde som man tygger i uden smag.
De skal tilsættes til sidst så man stadig kan smage dem.
Når man laver mad skal man kende til kemi, at vide hvilke ting som kan tåle en kogning.
Mange ved at friske krydderier planter ikke tåler kogning men tilsættes til slut, så bevare man smagen og dermed oplevelsen.
De skal tilsættes til sidst så man stadig kan smage dem.
Når man laver mad skal man kende til kemi, at vide hvilke ting som kan tåle en kogning.
Mange ved at friske krydderier planter ikke tåler kogning men tilsættes til slut, så bevare man smagen og dermed oplevelsen.
Gæst- Gæst
Sv: Dagens ret fredag!
Admin skrev:Mørbradgryde!
"Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en stor, tykbundet gryde. Steg mørbradstykker og bacon ved kraftig varme ca. 3 min.
Tilsæt champignon og løg og steg videre ved jævn varme i ca. 3 min.
Tilsæt flåede tomater, salt og paprika og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
Kom cocktailpølser og fløde i mørbradgryden, varm den igennem og smag til. Pynt med persille og server med nykogte ris."
Uhm.. hvor lækker!
Her var det Portobello champignons, altså de store af slagsen ca. 12 cm diameter
Kog i smør tilsat vandt for 5 minutter tilsat peber og salt med lidt tarragon, tag en stor stegepande og lidt olien og læg de store champignons ned på hovedet og lig to skiver smelte ost ovenpå, her er det en per person fordi det fylder meget.
Rosti som tilbehør
Lig lå på og varm over svagt varme til osten er smeltet Velbekomme.
Gæst- Gæst
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 20:25 af Jojo
» Lidt fra Ukraines historie
Idag kl. 19:54 af Jojo
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 17:36 af Jojo
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 17:30 af Jojo
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 17:16 af Jojo
» Spis rugbrød
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen