Søg
Seneste emner
Røget hamburger ryg
3 deltagere
Side 1 af 1
Røget hamburger ryg
i aften.
Tilbehør bliver rødkål dersom fruen ikke kan klare grønlangkål, og brunede perle kartofler.
Som en bonus til den madspild 1,5 kilo hamburger ryg er der 120 skiver pålæg i ti portioner.
Vi var så fornuftigt mange år tilbage at købe så en gedigen Tysk Graef pålæg skære maskine, det kan godt betale sig.
Tilbehør bliver rødkål dersom fruen ikke kan klare grønlangkål, og brunede perle kartofler.
Som en bonus til den madspild 1,5 kilo hamburger ryg er der 120 skiver pålæg i ti portioner.
Vi var så fornuftigt mange år tilbage at købe så en gedigen Tysk Graef pålæg skære maskine, det kan godt betale sig.
Gæst- Gæst
Sv: Røget hamburger ryg
Jojojojo skrev:i aften.
Tilbehør bliver rødkål dersom fruen ikke kan klare grønlangkål, og brunede perle kartofler.
Som en bonus til den madspild 1,5 kilo hamburger ryg er der 120 skiver pålæg i ti portioner.
Vi var så fornuftigt mange år tilbage at købe så en gedigen Tysk Graef pålæg skære maskine, det kan godt betale sig.
Rødkål???
Det er blasfemi.
Find andre grøntsager.
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Røget hamburger ryg
ak31 skrev:Jojojojo skrev:i aften.
Tilbehør bliver rødkål dersom fruen ikke kan klare grønlangkål, og brunede perle kartofler.
Som en bonus til den madspild 1,5 kilo hamburger ryg er der 120 skiver pålæg i ti portioner.
Vi var så fornuftigt mange år tilbage at købe så en gedigen Tysk Graef pålæg skære maskine, det kan godt betale sig.
Rødkål???
Det er blasfemi.
Find andre grøntsager.
Jeg kan ikke tåle mad som der er røget. Så det holder jeg mig langt fra.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
Sv: Røget hamburger ryg
er dødtræt af hamburgryg og grønlangkål. Det fik jeg altid til Nytår som barn og op i min unge alder.
Så jeg laver brune kartofler og persille sovs til hamburgerryggen.
Skal i øvrigt stegt flæsk og persille i dag. små kartofler med skræl - det er alt det sunde i skrællen.
Så jeg laver brune kartofler og persille sovs til hamburgerryggen.
Skal i øvrigt stegt flæsk og persille i dag. små kartofler med skræl - det er alt det sunde i skrællen.
Gæst- Gæst
Sv: Røget hamburger ryg
Så jeg laver brune kartofler og persille sovs til hamburgerryggen.
Er verden gået af lave??
Sukkerbrunede kartofler og persillesovse.??
Er verden gået af lave??
Sukkerbrunede kartofler og persillesovse.??
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Røget hamburger ryg
Tja...hvad jeg kan lide at lave er nok ligegyldig for andre, samme mener jeg jo også om hamburgerryg og rødkål.
Nogen kan også lide indmad, det er så ikke mig. Det har jeg fået nok af i min barndom. Men det skal lige siges, at sovsen fra lever smager kanon godt.
Madlavning er at afprøve grænser, de kan være dårlige som flæskesteg i en sildesovs. Men igen - alle har en anderledes opfattelse og smag og hvad de kan lide.
Hvis man kigger mainstream som restauranter, så kigger man mere på kemien, den siger at noget ikke virker, hvor noget andet virker sammen. Men spændende at man afprøver grænser.
Nogen kan også lide indmad, det er så ikke mig. Det har jeg fået nok af i min barndom. Men det skal lige siges, at sovsen fra lever smager kanon godt.
Madlavning er at afprøve grænser, de kan være dårlige som flæskesteg i en sildesovs. Men igen - alle har en anderledes opfattelse og smag og hvad de kan lide.
Hvis man kigger mainstream som restauranter, så kigger man mere på kemien, den siger at noget ikke virker, hvor noget andet virker sammen. Men spændende at man afprøver grænser.
Gæst- Gæst
Sv: Røget hamburger ryg
Hvis man kigger mainstream som restauranter, så kigger man mere på kemien, den siger at noget ikke virker, hvor noget andet virker sammen. Men spændende at man afprøver grænser.
Sammen sætningen af det fede med det søde og det bitre.
Noget jeg sætter stor pris på er: Marineret sild dækket med flødeskum med tyttebær.
Prøv det selvom det lyder bizart.
Sammen sætningen af det fede med det søde og det bitre.
Noget jeg sætter stor pris på er: Marineret sild dækket med flødeskum med tyttebær.
Prøv det selvom det lyder bizart.
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Røget hamburger ryg
Polysl skrev:er dødtræt af hamburgryg og grønlangkål. Det fik jeg altid til Nytår som barn og op i min unge alder.
Så jeg laver brune kartofler og persille sovs til hamburgerryggen.
Skal i øvrigt stegt flæsk og persille i dag. små kartofler med skræl - det er alt det sunde i skrællen.
Jeg elsker stegt flæsk med persillesauce - Danmarks nationalret i 2014!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Røget hamburger ryg
ak31 skrev:Hvis man kigger mainstream som restauranter, så kigger man mere på kemien, den siger at noget ikke virker, hvor noget andet virker sammen. Men spændende at man afprøver grænser.
Sammen sætningen af det fede med det søde og det bitre.
Noget jeg sætter stor pris på er: Marineret sild dækket med flødeskum med tyttebær.
Prøv det selvom det lyder bizart.
Helt rigtigt, og det lyder slet ikke bizart. Det er bare en godt sammensætning.
Gæst- Gæst
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 19:10 af Jojo
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 17:36 af Jojo
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 17:30 af Jojo
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 17:16 af Jojo
» Spis rugbrød
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31