FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Sloppy Joe!
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 20:25 af Jojo

» Lidt fra Ukraines historie
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 19:54 af Jojo

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 17:36 af Jojo

» Første muslimske borgmester.
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 17:30 af Jojo

» It svindel på Nettet?
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 17:16 af Jojo

» Spis rugbrød
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Maj kulde gør laderne fulde?
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Spiser du kage til kaffen? EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen


Spiser du kage til kaffen?

Go down

Spiser du kage til kaffen? Empty Spiser du kage til kaffen?

Indlæg af Admin Ons 08 Dec 2021, 09:33

Panforte - Italiensk kage med frugt og nødder!



"Panforte

160 g flydende honning
130 g sukker
100 g valnødder, hakkede
100 g mandler, hakkede
100 g sukat, hakket
100 g syltet appelsinskal, hakket
100 g figner, hakkede
50 g kakaopulver
100 g tipo 00 mel
1/2 tsk. stødt muskatnød
1/2 tsk. stødt nellike
1/2 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. stødt allehånde

Varm honning op i en lille gryde og kom sukkeret i. Lad det opløse og varm blandingen op til ca. 115 grader. (Brug sukkertermometer - eller dryp en lille smule af massen i koldt vand. Hvis der kan formes en lille blød kugle er den klar)

Bland alle de øvrige ingredienser godt sammen. Bland sukker-honning-blandingen i det øvrige. Det bliver en meget fast dej i konsistensen og svær at arbejde med – men bliv ved! Kom dejen i en velsmurt springform på 20-22 cm i diameter. Pres sammen og glat ud, til overfladen er ensartet og fylder formen.

Bag i ovnen ved 150 grader i ca. 30 minutter. Tag panforten ud af formen og lad den afkøle. Den kan holde sig i længe i en lufttæt beholder. Drys med flormelis og skær den i meget tynde stykker.
Smagen er krydret og intens. Det er ikke en kage, man spiser store mængder af. Men et lille stykke smager skønt til en kop kaffe."

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum