FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Sloppy Joe!
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 20:25 af Jojo

» Lidt fra Ukraines historie
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 19:54 af Jojo

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 17:36 af Jojo

» Første muslimske borgmester.
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 17:30 af Jojo

» It svindel på Nettet?
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 17:16 af Jojo

» Spis rugbrød
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Maj kulde gør laderne fulde?
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen


Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet!

Go down

Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet! Empty Bankekød - en skøn simreret fra mormorkøkkenet!

Indlæg af Admin Fre 17 Dec 2021, 10:37

I dag skal vi have bankekød!



"Bankekød er hyggemad,- og serveret med en god kartoffelmos og en syltet asie en af mine personlige favoritter. Den er ikke svær at lave - så det er bare med at komme igang! (Opskrift herunder)

Bankekød

4 pers.

700-800 g okseinderlår
4 stk. mellemstore løg
2 spsk. smør
2 spsk. neutral olie
8 dl god, kraftig oksebouillon
8-10 stk. laurbærblade
10-15 stk. hele peberkorn
3-4 spsk mel
Salt og peber

Oksekødet skæres i relativt tynde skiver, som yderligere bankes ud med kødhammeren eller den flade side af en kødøkse.

Stykkerne vendes i mel tilsat salt og peber og brunes i en stegegryde i smør med en smule olie ad flere omgange. Stykkerne lægges til side, efterhånden som de er brunede.

Løgene skæres i halve og derpå i skiver og gyldnes i gryden i det resterende smør og olie. Derpå tilsættes kødet, laurbærblade og peberkorn.

Bland alting godt og kom bouillon på, så det akkurat dækker. Lad retten simre ved lavt blus under låg i en time til halvanden, til kødet er smeltende mørt. Tilsæt eventuelt lidt mere bouillon undervejs.

Smag sovsen til med salt og peber. Hvis den virker for tynd kan den jævnes med lidt maizena rørt op i vand. Server bankekødet med en god, luftig kartoffelmos og syltede asier til."

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum