FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Sloppy Joe!
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 20:25 af Jojo

» Lidt fra Ukraines historie
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 19:54 af Jojo

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 17:36 af Jojo

» Første muslimske borgmester.
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 17:30 af Jojo

» It svindel på Nettet?
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 17:16 af Jojo

» Spis rugbrød
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Maj kulde gør laderne fulde?
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen


Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde)

Go down

Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde) Empty Madpandekager med skinke, champignoner og ost (Ficelle Picarde)

Indlæg af Admin Lør 25 Dec 2021, 10:06



Madpandekager med skinke, champignoner og ost
(Ficelle picarde)

4-6 pers.

Til pandekagerne

1/2 l sødmælk
250 g mel
3 æg
Et nip salt
1 spsk neutral olie
Smør til stegning

Til svampeduxelle:

600 g hvide champignon
300 g skalotteløg
1 stor spsk smør
2 store spsk creme fraiche 38%
Salt og peber

Endvidere:

4-6 store skiver kogt, røget skinke
200 g revet gruyere ost
4-6 spsk Creme fraiche


Til pandekagerne blandes mel og salt, æggene piskes i og derpå mælken og olien. Bag tynde pandekager på en relativt stor pande. De skal ikke være sprøde, så bag dem ikke for længe.

Til fyldet hakkes skalotteløgene fint og sættes over i en sautérpande sammen med smørret over relativt lav varme. Lad dem simre stille til de er helt møre. Rør i dem af og til.

Imens renses og hakkes champigonerne helt fint. Man kan også hakke dem i en foodprocessor. Kom svampene ned til løgene og lad det hele simre roligt til al væden fra svampene er fordampet. Rør i blandingen jævnligt undervejs.

Kom derpå 2 spsk creme fraiche i blandingen og smag til med salt og peber.
Lad duxellen køle lidt af.

Læg en pandekage på spækbrættet og placer en skive skinke ovenpå. Læg et par store skefulde af svampeduxellen ovenpå og rul derpå pandekagen sammen ligesom man ville gøre det med en forårsrulle.

Gentag processen så man har 4-6 fyldte pandekager.

Læg dem i ovale, ovnfaste portionsskåle (eller et større ovnfast fad) Fordel en god skefuld creme fraiche over hver pandekage og drys med revet gruyere. Gratiner i en 240 grader varm ovn i 15 minutter til overfladen er gylden.

Server med det samme med en god blandet salat til.

Uhm..hvor lækker!

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum