FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Sloppy Joe!
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 20:25 af Jojo

» Lidt fra Ukraines historie
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 19:54 af Jojo

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 17:36 af Jojo

» Første muslimske borgmester.
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 17:30 af Jojo

» It svindel på Nettet?
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 17:16 af Jojo

» Spis rugbrød
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Maj kulde gør laderne fulde?
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Biksemad med spejlæg - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen


Biksemad med spejlæg - altid en vinder!

Go down

Biksemad med spejlæg - altid en vinder! Empty Biksemad med spejlæg - altid en vinder!

Indlæg af Admin Man 27 Dec 2021, 09:32

Biksemad med spejlæg - altid en vinder efter jul! Very Happy



"I denne udgave er det en "tør" biksemad, lavet på oksekød, løg og sprøde kartofler.

Den skal selvfølgelig serveres med spejlæg, syltede rødbeder, engelsk sauce og HP sauce...og måske et stykke rugbrød, hvis man er ekstra sulten.

Nogle vil gerne have bearnaise til - og det skal de da bare lave. Men - please - lav den fra grunden, ikke? 😉

Der er ikke en decideret opskrift til denne ret - mere en fremgangsmåde. Men til 4 pers. ville jeg nok beregne:

Ca. 6-700 g kød (steg af okse, svin, lam eller fjerkræ)

3-4 store løg

Ca.. 1 1/2 kg faste kartofler."

Velbekom!

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Biksemad med spejlæg - altid en vinder! Empty Sv: Biksemad med spejlæg - altid en vinder!

Indlæg af Gæst Man 27 Dec 2021, 11:56

En ting forstår jeg ikke i den video, og det er soya som bruges efter man har kommet groft salt på - soya er i sig selv meget saltet. Noget der er saltet for meget, kan ikke reddes på nogen måde.

Jeg er altid meget forsigtig med at bruge salt - kun til sidst når man tilsmager en sovs eller en ret.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Biksemad med spejlæg - altid en vinder! Empty Sv: Biksemad med spejlæg - altid en vinder!

Indlæg af Gæst Man 27 Dec 2021, 15:31

Polysl skrev:En ting forstår jeg ikke i den video, og det er soya som bruges efter man har kommet groft salt på - soya er i sig selv meget saltet. Noget der er saltet for meget, kan ikke reddes på nogen måde.

Jeg er altid meget forsigtig med at bruge salt - kun til sidst når man tilsmager en sovs eller en ret.






Generelt synes jeg at de recepter vist bruger for meget salt og sovser.
De mange henvisninger til Maggi, HP, Engelsk sovs og soja sovs er alle næsten de samme, med salt som fælles kvalitet.
Ingen Soja på min biksemad, jeg fortrækker yochurt dressing med hvidløg. Smile

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Biksemad med spejlæg - altid en vinder! Empty Sv: Biksemad med spejlæg - altid en vinder!

Indlæg af Gæst Man 27 Dec 2021, 17:12

jojojojo

Engelsk sovs og HP tror jeg er fast inventar hos mange danskere, jeg elsker også at bruge Maggie Arome som smagsgiver i sovser eller stege som steges i ovnen. Kunne være en flæskesteg, hvor en smule i vandet pifter fonden op når man laver sovs bagefter.

Det skal bare bruges moderat - men det lære man med tiden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Biksemad med spejlæg - altid en vinder! Empty Sv: Biksemad med spejlæg - altid en vinder!

Indlæg af Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum