Søg
Seneste emner
Biksemad med spejlæg - altid en vinder!
Side 1 af 1
Biksemad med spejlæg - altid en vinder!
Biksemad med spejlæg - altid en vinder efter jul!
"I denne udgave er det en "tør" biksemad, lavet på oksekød, løg og sprøde kartofler.
Den skal selvfølgelig serveres med spejlæg, syltede rødbeder, engelsk sauce og HP sauce...og måske et stykke rugbrød, hvis man er ekstra sulten.
Nogle vil gerne have bearnaise til - og det skal de da bare lave. Men - please - lav den fra grunden, ikke?
Der er ikke en decideret opskrift til denne ret - mere en fremgangsmåde. Men til 4 pers. ville jeg nok beregne:
Ca. 6-700 g kød (steg af okse, svin, lam eller fjerkræ)
3-4 store løg
Ca.. 1 1/2 kg faste kartofler."
Velbekom!
"I denne udgave er det en "tør" biksemad, lavet på oksekød, løg og sprøde kartofler.
Den skal selvfølgelig serveres med spejlæg, syltede rødbeder, engelsk sauce og HP sauce...og måske et stykke rugbrød, hvis man er ekstra sulten.
Nogle vil gerne have bearnaise til - og det skal de da bare lave. Men - please - lav den fra grunden, ikke?
Der er ikke en decideret opskrift til denne ret - mere en fremgangsmåde. Men til 4 pers. ville jeg nok beregne:
Ca. 6-700 g kød (steg af okse, svin, lam eller fjerkræ)
3-4 store løg
Ca.. 1 1/2 kg faste kartofler."
Velbekom!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Biksemad med spejlæg - altid en vinder!
En ting forstår jeg ikke i den video, og det er soya som bruges efter man har kommet groft salt på - soya er i sig selv meget saltet. Noget der er saltet for meget, kan ikke reddes på nogen måde.
Jeg er altid meget forsigtig med at bruge salt - kun til sidst når man tilsmager en sovs eller en ret.
Jeg er altid meget forsigtig med at bruge salt - kun til sidst når man tilsmager en sovs eller en ret.
Gæst- Gæst
Sv: Biksemad med spejlæg - altid en vinder!
Polysl skrev:En ting forstår jeg ikke i den video, og det er soya som bruges efter man har kommet groft salt på - soya er i sig selv meget saltet. Noget der er saltet for meget, kan ikke reddes på nogen måde.
Jeg er altid meget forsigtig med at bruge salt - kun til sidst når man tilsmager en sovs eller en ret.
Generelt synes jeg at de recepter vist bruger for meget salt og sovser.
De mange henvisninger til Maggi, HP, Engelsk sovs og soja sovs er alle næsten de samme, med salt som fælles kvalitet.
Ingen Soja på min biksemad, jeg fortrækker yochurt dressing med hvidløg.
Gæst- Gæst
Sv: Biksemad med spejlæg - altid en vinder!
jojojojo
Engelsk sovs og HP tror jeg er fast inventar hos mange danskere, jeg elsker også at bruge Maggie Arome som smagsgiver i sovser eller stege som steges i ovnen. Kunne være en flæskesteg, hvor en smule i vandet pifter fonden op når man laver sovs bagefter.
Det skal bare bruges moderat - men det lære man med tiden.
Engelsk sovs og HP tror jeg er fast inventar hos mange danskere, jeg elsker også at bruge Maggie Arome som smagsgiver i sovser eller stege som steges i ovnen. Kunne være en flæskesteg, hvor en smule i vandet pifter fonden op når man laver sovs bagefter.
Det skal bare bruges moderat - men det lære man med tiden.
Gæst- Gæst
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 20:25 af Jojo
» Lidt fra Ukraines historie
Idag kl. 19:54 af Jojo
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 17:36 af Jojo
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 17:30 af Jojo
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 17:16 af Jojo
» Spis rugbrød
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen