FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Taylor Swift?
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 15:35 af Gæst

» Første muslimske borgmester.
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 12:14 af ak31

» Sloppy Joe!
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:08 af ak31

» It svindel på Nettet?
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 10:01 af Radikal

» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Frikadeller - altid en vinder! EmptyIdag kl. 08:43 af Admin


Frikadeller - altid en vinder!

Go down

Frikadeller - altid en vinder! Empty Frikadeller - altid en vinder!

Indlæg af Admin Ons 02 Feb 2022, 09:19

Frikadeller med stuvet spidskål!


_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Frikadeller - altid en vinder! Empty Sv: Frikadeller - altid en vinder!

Indlæg af Gæst Ons 02 Feb 2022, 10:15

Elsker deller, dog bruger jeg frossen porre i stedet for løg som blendes. En porre sovs er heller ikke af vejen, eller den mere traditionelle brun sovs.

Jeg kommer heller ikke rasp i kødet, da det er et levn fra gamle dage for at drøje kødet. Men igen smag og behag. Det gode med madlavning er at man kan sætte sit eget præg på sin måde at tilberede på.

Min opskrift....

grisekød
frossen porre som blendes
mel
æg
salt og peber
mælk eller fløde.

Når man bruger halv kalv og flæsk får man en hel anden konsistens på dellen. Som henleder sig til krebinetter og karbonader.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum