Søg
Seneste emner
Er du vegetar?
3 deltagere
Side 1 af 1
Er du vegetar?
Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
ak31 og Ole Aksel synes godt om
Sv: Er du vegetar?
Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Admin synes godt om
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Jeg har prøvet vegetar mad, men jeg synes ikke at de smager af noget!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Det eneste som jeg ikke har i mit køkken er : Lys quinoa (ca. 3½ dl) 300 gr og soltørrede abrikoser
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Admin synes godt om
Sv: Er du vegetar?
ak31 skrev:Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Det eneste som jeg ikke har i mit køkken er : Lys quinoa (ca. 3½ dl) 300 gr og soltørrede abrikoser
Meget imponerende, hvis det meste ikke er muggent,
Hvor ligger den restaurant, som du må eje.?
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:ak31 skrev:Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
Ingredienser:
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør15 g
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Det eneste som jeg ikke har i mit køkken er : Lys quinoa (ca. 3½ dl) 300 gr og soltørrede abrikoser
Meget imponerende, hvis det meste ikke er muggent,
Hvor ligger den restaurant, som du må eje.?
Hvad er det som er ualmindeligt at have i sit køkken hvis man spiser varieret hver dag?
Granatæblekerner ligger frosne i fryseren og persillen har jeg i haven.
Eftersom emballagen bliver mindre og mindre er der da hurtigt spist op.
Man skal også lære at spise det der er i køleskabet. Frosne suppeurter lyder da lidt kedeligt som den eneste grøntsag til dagligt. Jeg handler hver onsdag og somme tider også om fredagen hvis jeg vil have lidt lækkeret fra delikatessen.
Jeg går ud fra Luksusfælden madbudget. Der kan jeg også indeholde mad til når jeg har gæster og en god vin til weekenden.
Her ser vi igen et angreb af " pegefingeren" der sætter spørgsmål ved mit køkken.
Her bliver jeg stemplet som utroværdig uden at pegefingeren kender mig.
Spørger man så end til man får man svaret "øl og bananer"
I forsvaret kom der så en halv vise, om at han følte sig angrebet, men ikke havde gjort noget forkert.
Derfor har jeg ikke slette min underskrift.
Jeg føler mig miskrediteret uden grund.
Sidst rettet af ak31 Tors 02 Jun 2022, 08:32, rettet 1 gang
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Admin synes godt om
Sv: Er du vegetar?
Jeg spiser sundt, men jeg spiser også logistisk, gider ikke en kilometer lang opskrift, når man kan lave så meget andet som er mere simpelt. Det er også et spørgsmål om økonomi, jeg gider ikke fylde mit køleskab med tons af al muligt mærkeligt, som i sidste ende ryger i skraldespanden. Jeg hader at smide mad ud - så det gør jeg ikke, sørger for, ikke at købe mere end jeg kan forbruge.
Har en madplan for en uge, som jeg handler ind efter. men der kan godt være dage hvor jeg ikke gider varm mad men bare en ostemad og kaffe. Men det er ikke den store ulykke.
Når jeg handler ind kigger jeg speciel nedsatte varer af kød- og her kan man gøre en god handel, som i går da jeg købte svin/kalv hakkekød til 5 kr, hjem og lave karbonader som fryses. På den måde kan man spare mange penge om året.
Har en madplan for en uge, som jeg handler ind efter. men der kan godt være dage hvor jeg ikke gider varm mad men bare en ostemad og kaffe. Men det er ikke den store ulykke.
Når jeg handler ind kigger jeg speciel nedsatte varer af kød- og her kan man gøre en god handel, som i går da jeg købte svin/kalv hakkekød til 5 kr, hjem og lave karbonader som fryses. På den måde kan man spare mange penge om året.
Gæst- Gæst
Sv: Er du vegetar?
ak31 skrev:Jakob skrev:ak31 skrev:Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
Ingredienser:
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør15 g
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Det eneste som jeg ikke har i mit køkken er : Lys quinoa (ca. 3½ dl) 300 gr og soltørrede abrikoser
Meget imponerende, hvis det meste ikke er muggent,
Hvor ligger den restaurant, som du må eje.?
Hvad er det som er ualmindeligt at have i sit køkken hvis man spiser varieret hver dag?
Granatæblekerner ligger frosne i fryseren og persillen har jeg i haven.
Eftersom emballagen bliver mindre og mindre er der da hurtigt spist op.
Man skal også lære at spise det der er i køleskabet. Frosne suppeurter lyder da lidt kedeligt som den eneste grøntsag til dagligt. Jeg handler hver onsdag og somme tider også om fredagen hvis jeg vil have lidt lækkeret fra delikatessen.
Jeg går ud fra Luksusfælden madbudget. Der kan jeg også indeholde mad til når jeg har gæster og en god vin til weekenden.
Det lyder virkelig som om du har styr på det.
I mit køkken kan jeg kun finde fint salt, smør og havregryn fra listen.
Så der er stadig mange varer, jeg skal købe, og der ville nok blive en del rester, som jeg efterfølgende ville få problemer med at anvende.
Frosne suppeurter er meget varierede, de indeholder både porrer, selleri, og gulerødder.
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:ak31 skrev:Jakob skrev:ak31 skrev:Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Det eneste som jeg ikke har i mit køkken er : Lys quinoa (ca. 3½ dl) 300 gr og soltørrede abrikoser
Meget imponerende, hvis det meste ikke er muggent,
Hvor ligger den restaurant, som du må eje.?
Hvad er det som er ualmindeligt at have i sit køkken hvis man spiser varieret hver dag?
Granatæblekerner ligger frosne i fryseren og persillen har jeg i haven.
Eftersom emballagen bliver mindre og mindre er der da hurtigt spist op.
Man skal også lære at spise det der er i køleskabet. Frosne suppeurter lyder da lidt kedeligt som den eneste grøntsag til dagligt. Jeg handler hver onsdag og somme tider også om fredagen hvis jeg vil have lidt lækkeret fra delikatessen.
Jeg går ud fra Luksusfælden madbudget. Der kan jeg også indeholde mad til når jeg har gæster og en god vin til weekenden.
Det lyder virkelig som om du har styr på det.
I mit køkken kan jeg kun finde fint salt, smør og havregryn fra listen.
Så der er stadig mange varer, jeg skal købe, og der ville nok blive en del rester, som jeg efterfølgende ville få problemer med at anvende.
Frosne suppeurter er meget varierede, de indeholder både porrer, selleri, og gulerødder.
Det må da være noget kedeligt mad du får i hverdagen.
Når jeg handler kikker jeg også på "red maden" hylden som Polysl, der er mange penge at sparre. Jeg laver ikke madplaner, men kikke i tilbudsavisen hver uge. Friske grøntsager holder sig længe i grøntskuffe i køleskabet uden at du spiser det samme hverdag. Det eneste der ikke altid bliver spist som frisk er rugbrød. Men så kommer de få skiver i frysen, og så er der til en gang øllebrød når der er nok, kogt med hvidtøl eller maltøl. Jeg får varm mad hver dag. Jeg har jo kun et liv.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
ak31 skrev:
Det må da være noget kedeligt mad du får i hverdagen.
Når jeg handler kikker jeg også på "red maden" hylden som Polysl, der er mange penge at sparre. Jeg laver ikke madplaner, men kikke i tilbudsavisen hver uge. Friske grøntsager holder sig længe i grøntskuffe i køleskabet uden at du spiser det samme hverdag. Det eneste der ikke altid bliver spist som frisk er rugbrød. Men så kommer de få skiver i frysen, og så er der til en gang øllebrød når der er nok, kogt med hvidtøl eller maltøl. Jeg får varm mad hver dag. Jeg har jo kun et liv.
Ja, jeg går ikke så meget op i mad. For mig er det mest noget, jeg skal overstå, så jeg kan komme videre med andre og mere interessante ting end at fylde vom. Jeg har nemlig også kun et liv.
Mad skal være hurtig og nem.!
Mad skal helst være billig, sund og klimavenlig.
Mad skal helst passe på min vægt og hjælpe mit fordøjelsessystem frem for at udfordre det.
Mad skal smage så godt, at jeg kan spise op, og jeg er ikke kræsen, når jeg er sulten.
Det er nok mine grundlæggende krav. i det daglige.
Umm ja, øllebrød.
"Red maden" hylden, i hvilket supermarked finder du den.?
Jeg plejer at kigge efter et prismærke med nedsat pris.
Ja, fryseren er genial. En pose boller, som er billig, fordi den er tæt på sidste salgsdag. I fryserne med den og så bare et par stykker ud af gangen og tø dem op i miniovnen. - Haps.!
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:ak31 skrev:
Det må da være noget kedeligt mad du får i hverdagen.
Når jeg handler kikker jeg også på "red maden" hylden som Polysl, der er mange penge at sparre. Jeg laver ikke madplaner, men kikke i tilbudsavisen hver uge. Friske grøntsager holder sig længe i grøntskuffe i køleskabet uden at du spiser det samme hverdag. Det eneste der ikke altid bliver spist som frisk er rugbrød. Men så kommer de få skiver i frysen, og så er der til en gang øllebrød når der er nok, kogt med hvidtøl eller maltøl. Jeg får varm mad hver dag. Jeg har jo kun et liv.
Ja, jeg går ikke så meget op i mad. For mig er det mest noget, jeg skal overstå, så jeg kan komme videre med andre og mere interessante ting end at fylde vom. Jeg har nemlig også kun et liv.
Mad skal være hurtig og nem.!
Mad skal helst være billig, sund og klimavenlig.
Mad skal helst passe på min vægt og hjælpe mit fordøjelsessystem frem for at udfordre det.
Mad skal smage så godt, at jeg kan spise op, og jeg er ikke kræsen, når jeg er sulten.
Det er nok mine grundlæggende krav. i det daglige.
Umm ja, øllebrød.
"Red maden" hylden, i hvilket supermarked finder du den.?
Jeg plejer at kigge efter et prismærke med nedsat pris.
Ja, fryseren er genial. En pose boller, som er billig, fordi den er tæt på sidste salgsdag. I fryserne med den og så bare et par stykker ud af gangen og tø dem op i miniovnen. - Haps.!
Jeg bruger Super Brugsen og Kvickly. Der er en lille køler med med kølevarer. Bagved en stor kasse med rester at ses Song varer og andre rester. I dag fik jeg et stykke lagret Riberhus ost til14 kr. Kødet ligge i de sædvanlige pladser med de gule skilte. Det var i Kvickly i dag.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
Ok, jeg har kun adgang til en Super Brugs, så jeg venter spændt på din beskrivelse af turen dertil, som du måske tager i næste uge.
Du kan vel stort set kun finde importerede grøntsager.?
Jeg er skuffet over, at danske dybfrosne suppeurter ikke er en selvfølge hele året i supermarkederne.
Det er næsten kun om vinteren, de kan købes, og så er de typisk fra Ungarn og ikke videre pæne.
Du kan vel stort set kun finde importerede grøntsager.?
Jeg er skuffet over, at danske dybfrosne suppeurter ikke er en selvfølge hele året i supermarkederne.
Det er næsten kun om vinteren, de kan købes, og så er de typisk fra Ungarn og ikke videre pæne.
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:ak31 skrev:Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Det eneste som jeg ikke har i mit køkken er : Lys quinoa (ca. 3½ dl) 300 gr og soltørrede abrikoser
Meget imponerende, hvis det meste ikke er muggent,
Hvor ligger den restaurant, som du må eje.?
Det er da et angreb på min troværdighed uden at Jakob kender mig!
At han selv lever af rugbrød med leverpostej og marmelade, da han ikke nænner at tænde for sit komfur, må da være op til ham selv.
At klandre andre der lever varieret og spiser det der er i køleskabet kan jeg ikke se noget galt i.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
ak31 skrev:Jakob skrev:ak31 skrev:Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Det eneste som jeg ikke har i mit køkken er : Lys quinoa (ca. 3½ dl) 300 gr og soltørrede abrikoser
Meget imponerende, hvis det meste ikke er muggent,
Hvor ligger den restaurant, som du må eje.?
Det er da et angreb på min troværdighed uden at Jakob kender mig!
Det kan jeg ikke se. Jeg ser nærmere, at du også mangler humoristisk sans.
Jeg har ganske vist skrevet mig bag øret, at du er utroværdig og oven i købet forsøger at yppe kiv med usande skriblerier.
Men det var i dette indlæg, jeg beskrev den sørgelige bås, hvor du nu sidder nærmest uhjælpeligt fast:
https://dinedebatter.danskforum.net/t4696p50-profilrensning#21229
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:ak31 skrev:Jakob skrev:ak31 skrev:Jakob skrev:Admin skrev:Eller kan du godt lide vegetar mad?
Vegetarfrikadeller med blomkålssalat!
"Vegetarfrikadeller når de er allerbedst - fyldt med quinoa, salatost og andre gode sager. Her i selskab med en sprød blomkålssalat.
Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken. Hæld det overskydende vand fra og lad quinoaen køle af.
Vegetarfrikadeller
Riv blomkålet fint eller hak det i en foodprocessor til det ligner ris. Rør halvdelen af den kogte quinoa, blomkål, salatost og de øvrige ingredienser godt sammen i en skål. Lad blandingen trække tildækket i køleskabet ca. 15 min.
Form ca. 16 frikadeller. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Steg frikadellerne ved jævn varme i ca. 8 min. til de er gyldne - vend forsigtigt af og til.
Blomkålssalat
Læg imens blomkål, quinoa og appelsinfileter lagvis i et fad. Fordel de øvrige ingredienser herpå.
Pynt blomkålssalaten med persille og granatæblekerner, og server med de lune vegetarfrikadeller.
Tip
Frikadellerne kan fryses. Tø dem op og varm dem i lidt smør i en pande eller i ovnen.
Ingredienser:
Lys quinoa (ca. 3½ dl)
300 g
Renset blomkål
100 g
Klassisk salatost i tern
100 g
Æg
2
Havregryn
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Lille knust fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Blomkålssalat
Renset blomkål i tynde skiver
400 g
Appelsiner i fileter
2
Soltørrede abrikoser i strimler
150 g
Granatæblekerner (ca. 100 g)
1½ dl
Klassisk Salatost i tern
100 g
Bredbladet persille
1 dl
Hvid balsamicoeddike
1 spsk
Groft salt
¼
Friskkværnet peber
Pynt:
Bredbladet persille
Granatæblekerner"
Det ser lækkert ud, men pyha.. jeg blev helt udmattet og mistede næste appetitten bare af at læse opskriften.
Og hvis der så også skal købes ind til det på en måde, så man undgår madspild...
Måske, hvis man ikke har andet at tænke på, men jeg tror hellere, at jeg vil nøjes med at købe et par bananer i dag.
Ellers får jeg nok mest grønt fra suppeurter, som jeg køber i dybfrost.
Men jeg oplever desværre, at det danske marked er helt til rotterne på dette felt.
Det eneste som jeg ikke har i mit køkken er : Lys quinoa (ca. 3½ dl) 300 gr og soltørrede abrikoser
Meget imponerende, hvis det meste ikke er muggent,
Hvor ligger den restaurant, som du må eje.?
Det er da et angreb på min troværdighed uden at Jakob kender mig!
Det kan jeg ikke se. Jeg ser nærmere, at du også mangler humoristisk sans.
Jeg har ganske vist skrevet mig bag øret, at du er utroværdig og oven i købet forsøger at yppe kiv med usande skriblerier.
Men det var i dette indlæg, jeg beskrev den sørgelige bås, hvor du nu sidder nærmest uhjælpeligt fast:
https://dinedebatter.danskforum.net/t4696p50-profilrensning#21229
Det rager mig en høstblomst hvad du tror. Du ser et spøgelse bagvedet hvert lygtepæl
Den løftede pegefinger må da være noget amputeret. Lev med det.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
ak31 skrev:
Det rager mig en høstblomst hvad du tror. Du ser et spøgelse bagvedet hvert lygtepæl
Den løftede pegefinger må da være noget amputeret. Lev med det.
Jeg lever ok med det, men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det indtil videre har været en skuffelse at lære dig nærmere at kende.
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:ak31 skrev:
Det rager mig en høstblomst hvad du tror. Du ser et spøgelse bagvedet hvert lygtepæl
Den løftede pegefinger må da være noget amputeret. Lev med det.
Jeg lever ok med det, men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at det indtil videre har været en skuffelse at lære dig nærmere at kende.
En ting kan jeg sige dig, du har på ingen måde udvidet min horisont.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
Polysl skrev:Øllebrød - føj for satan.....
Du ved da ikke hvad godt er. Kogt på maltøl og iskold flødeskum ovenpå. Det er bare guf
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
ak31 skrev:
En ting kan jeg sige dig, du har på ingen måde udvidet min horisont.
Det er nok udenfor min rækkevidde.
Men hvis du en dag bliver træt af den indskrænkede horisont, så kan du evt. prøve at spørge Admin, om ikke han vil dreje dit profilbillede 180 grader, så dit cockpit kommer til at vende opad. Det kan måske hjælpe dit udsyn.
Ja, øllebrød er godt, men Polysl, den stakkel, han må ikke få sukker, og øllebrød uden sukker bliver nok lidt kedelig.
Jeg er ligeglad med øl i øllebrød, hvis der bare er godt med brun farin og let- eller sødmælk til.
Smumf..
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
Jacob
Nu må jeg spise al det sukker jeg har lyst til, jeg har bare valgt sukker og slik fra, jeg er jo en Olde, så jeg er nød til at passe på mig selv, der er ikke andre som gør det for mig. Jeg er ingen atlet - men løber da 2 gange om ugen et par 3 km. Jeg sover 12 timer - du ved - man er jo en gammelfar. Elsker at lave mad - jeg gider ikke skrammel som fjerner dit helbred.
Når man når min alder så skal man passe på sig selv. Hvem gider ligge ude på hospitalet med en masse slanger både det ene sted, og et andet. Jeg håber at når vi kommer dertil, så kradser jeg af.
Nu må jeg spise al det sukker jeg har lyst til, jeg har bare valgt sukker og slik fra, jeg er jo en Olde, så jeg er nød til at passe på mig selv, der er ikke andre som gør det for mig. Jeg er ingen atlet - men løber da 2 gange om ugen et par 3 km. Jeg sover 12 timer - du ved - man er jo en gammelfar. Elsker at lave mad - jeg gider ikke skrammel som fjerner dit helbred.
Når man når min alder så skal man passe på sig selv. Hvem gider ligge ude på hospitalet med en masse slanger både det ene sted, og et andet. Jeg håber at når vi kommer dertil, så kradser jeg af.
Gæst- Gæst
Sv: Er du vegetar?
Jakob skrev:ak31 skrev:
En ting kan jeg sige dig, du har på ingen måde udvidet min horisont.
Det er nok udenfor min rækkevidde.
Men hvis du en dag bliver træt af den indskrænkede horisont, så kan du evt. prøve at spørge Admin, om ikke han vil dreje dit profilbillede 180 grader, så dit cockpit kommer til at vende opad. Det kan måske hjælpe dit udsyn.
Tror du det bliver nemmere at se øl og bananer hvis billedet bliver vendt??
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
Jacob
Kan du ikke bare vende din skærm på hovedet så står ak31 billede rigtigt? Men så vil du nok brokke dig over at alle andres vender på hovedet.
Kan du ikke bare vende din skærm på hovedet så står ak31 billede rigtigt? Men så vil du nok brokke dig over at alle andres vender på hovedet.
Gæst- Gæst
Sv: Er du vegetar?
Billedet står ganske rigtig. Det er toppen at et loop.
De må da lige være noget for klimatossen at flyve svæv fly, da termikken er gratis.
Men der skal nogle evner til, at for at holde flyet i luften. Det nytter ikke at spørge, hvorfor rovfuglene ikke lige flyver ovenover ham.
Men uanset hvad jeg gør, kommer pegefingeren frem.
Tænk ikke at have andet at lave, end at gennemgå andres profiler, som er godkendt af Adm.
De må da lige være noget for klimatossen at flyve svæv fly, da termikken er gratis.
Men der skal nogle evner til, at for at holde flyet i luften. Det nytter ikke at spørge, hvorfor rovfuglene ikke lige flyver ovenover ham.
Men uanset hvad jeg gør, kommer pegefingeren frem.
Tænk ikke at have andet at lave, end at gennemgå andres profiler, som er godkendt af Adm.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
ak31 skrev:Billedet står ganske rigtig. Det er toppen at et loop.
De må da lige være noget for klimatossen at flyve svæv fly, da termikken er gratis.
Men der skal nogle evner til, at for at holde flyet i luften. Det nytter ikke at spørge, hvorfor rovfuglene ikke lige flyver ovenover ham.
Men uanset hvad jeg gør, kommer pegefingeren frem.
Tænk ikke at have andet at lave, end at gennemgå andres profiler, som er godkendt af Adm.
Hvis svæveflyvning er en klimavenlig hobby, så må det nok også være klimavenligt at køre jorden rundt i elbil.
Men hvis du vender på hovedet midt i et loop, så har du sikkert nok andet at tænke på.
Jeg lånte engang et fjernstyret svævefly af en kammerat. Vi højstartede, og jeg ville dobbeltloope, men der var ikke fart nok til det andet loop, så flyet stallede og styrtede med høj fart på hovedet ned i en frossen mark. Haleplanet var det eneste, der ikke blev knust.
Men når du nu har begrænset udsyn, så må det glæde dig, at jeg udvider din horisont ved at tippe dig om brun farin, som den store hemmelighed, når smagsniveauet for øllebrød skal løftes.
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
[quote="Jakob"][quote="ak31"]
Jeg lånte engang et fjernstyret svævefly af en kammerat. Vi højstartede, og jeg ville dobbeltloope, men der var ikke fart nok til det andet loop, så flyet stallede og styrtede med høj fart på hovedet ned i en frossen mark. Haleplanet var det eneste, der ikke blev knust.
Men når du nu har begrænset udsyn, så må det glæde dig, at jeg udvider din horisont ved at tippe dig om brun farin, som den store hemmelighed, når smagsniveauet for øllebrød skal løftes.
Jeg har på ingen måde beskrevet at jeg har et begrænset udsyn.
Jeg har skrevet at du ikke bringer mig så meget viden, at det er værd at skrive om.
Din viden består hovedsageligt af øl og bananer
Jeg lånte engang et fjernstyret svævefly af en kammerat. Vi højstartede, og jeg ville dobbeltloope, men der var ikke fart nok til det andet loop, så flyet stallede og styrtede med høj fart på hovedet ned i en frossen mark. Haleplanet var det eneste, der ikke blev knust.
Men når du nu har begrænset udsyn, så må det glæde dig, at jeg udvider din horisont ved at tippe dig om brun farin, som den store hemmelighed, når smagsniveauet for øllebrød skal løftes.
Jeg har på ingen måde beskrevet at jeg har et begrænset udsyn.
Jeg har skrevet at du ikke bringer mig så meget viden, at det er værd at skrive om.
Din viden består hovedsageligt af øl og bananer
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Er du vegetar?
Polysl skrev:Måske også store mængder vodka...
Cuba Vodka med karamel smagte engang så himmelsk.
Om jeg fik for meget af den, eller om de ændrede smagen evt. af sikkerhedsmæssige grunde, ved jeg ikke. Men i dag smager den i hvert fald så ubehageligt af sprit, at jeg gerne vil bede om tilladelse til at sige nej tak.
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Sv: Er du vegetar?
Jeg kan huske jeg fik en møg vin til jul, siden har jeg ikke drukket noget andet saft og vand. Har en kælder fuld af portvin men det er dyre sager så de skal kun drikkes til specielle lejligheder.
Gæst- Gæst
Sv: Er du vegetar?
I dag har jeg taget mod til mig og skal have en vegetar ret!
Jeg er ellers ikke meget til vegetar mad, men prøver i dag Fyldt pandekage med grøntblanding og majs!
Så må det briste eller bære-he-he!
Jeg er ellers ikke meget til vegetar mad, men prøver i dag Fyldt pandekage med grøntblanding og majs!
Så må det briste eller bære-he-he!
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
ak31 synes godt om
Sv: Er du vegetar?
Admin skrev:I dag har jeg taget mod til mig og skal have en vegetar ret!
Jeg er ellers ikke meget til vegetar mad, men prøver i dag Fyldt pandekage med grøntblanding og majs!
Så må det briste eller bære-he-he!
Hvis det brister, så kan du jo altid skrabe grøntsagerne ud og erstatte dem med syltetøj og sukker.
På den måde vil det stadig være en vegetarret.
Jakob- Antal indlæg : 924
Join date : 07/06/21
Admin synes godt om
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal