FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 12:15 af Stærke Andreas

» Første muslimske borgmester.
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 12:14 af ak31

» Sloppy Joe!
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Taylor Swift?
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 11:34 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 11:08 af ak31

» It svindel på Nettet?
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 10:01 af Radikal

» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
En god hakkebøf på en søndag! EmptyIdag kl. 08:43 af Admin


En god hakkebøf på en søndag!

Go down

En god hakkebøf på en søndag! Empty En god hakkebøf på en søndag!

Indlæg af Admin Søn 03 Apr 2022, 09:07

Om søndagen spiser jeg som regel hakkebøf med bløde løg!

Sådan gør du:

Bløde løg

Lad smørret blive gyldent i en pande.

Steg løgene ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør jævnligt.

Kom vand i panden og lad det koge i ca. 2 min.

Hæld vandet (ca. 1½ dl) fra løgene over i en lille tykbundet gryde - brug evt. en sigte.

Steg løgene ved kraftig varme og under omrøring i yderligere ca. 2 min., tag dem op og gem dem. Tør panden af.

Hakkebøffer

Lad smørret blive gyldent i panden.

Form kødet til 4 hakkebøffer og brun dem ca. 1 min. på hver side.

Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10 min. - vend en gang undervejs.

Brun sauce

Bring vandet fra løgene i kog i gryden. Tilsæt madlavningsfløde, sojasauce og salt og bring saucen i kog.

Tag gryden af varmen og pisk saucejævner i.

Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt kulør og smag til.

Hakkebøffer med bløde løg

Tag hakkebøfferne op og læg dem i et fad.

Varm de stegte løg i panden i ca. 2 min. og fordel løgene på bøfferne.

Server de varme hakkebøffer med bløde løg sammen med kogte kartofler, den brune sauce og salat blandet af æbletern og ærter.

En god hakkebøf på en søndag! Bzf_me11

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

En god hakkebøf på en søndag! Empty Sv: En god hakkebøf på en søndag!

Indlæg af Gæst Søn 03 Apr 2022, 09:34

Jeg havde droppet det grønne stads, og brugt rødbeder. Men rart at du ikke bruger stivelse til at gøre sovs tykkere, for man kan jo koge den ind, når man bruger fløde. Man kan også lige tilsætte lidt smør som er med til at gøre den en smule tykkere - som jo også tilsætter smag til sovsen.

Når man steger smør så mister den sin evne til at tykne, så derfor en smule i sovsen til sidst.

Jeg bruger for det meste kød med en fedt% på 18 til hakke bøffer, det giver mere smag og mere smag i sovsen. Det er ikke normalt man kan købe det i supermarked så det bliver slagteren som laver min fars.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum