FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Taylor Swift?
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 15:35 af Gæst

» Første muslimske borgmester.
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 12:14 af ak31

» Sloppy Joe!
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 11:08 af ak31

» It svindel på Nettet?
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 10:01 af Radikal

» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! EmptyIdag kl. 08:43 af Admin


Fiskefilet med remoulade - altid en vinder!

Go down

Fiskefilet med remoulade - altid en vinder! Empty Fiskefilet med remoulade - altid en vinder!

Indlæg af Admin Søn 11 Dec 2022, 08:50

Fiskefilet med remoulade - altid en vinder!



"Jeg synes ikke, den må mangle på julefrokostbordet. Og naturligvis med hjemmelavet remoulade!

(Opskrift herunder)

Fiskefileter med remoulade

4 pers.

8 rødspættefileter
Salt
2 æg
3 dl rasp
3 dl panko
Olie til friture
Et stort bundt kruspersille

Remoulade

4-5 spsk. mayonnaise
2 spsk. yoghurt naturel
3 spsk. findelt picalilli
1 spsk. kapers
1 spsk. syltede agurker
1 spsk. purløg
1 tsk. karrypulver
1 spsk. gurkemeje
salt, peber og sukker

Bland mayonnaise og yoghurt. Finthak syltede agurker, kapers og purløg og bland i. Smag til med salt, peber, og evt. lidt sukker og et nip karry. Kom gurkemeje i til farven er passende. Remouladen har godt af at trække lidt i køleskabet.
Skyl persillen og fjern stilkene. Tør den grundigt af.

Salt fisken 20 minutter inden brug.
Tør den derpå af, vend den i sammenpisket æg og derpå i en blanding af almindelig rasp og panko.
Friter fiskefileterne i neutral olie til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Til sidst kastes persillen i den varme friture - det larmer og ser voldsomt ud, men efter nogle sekunder falder det til ro. Så snart det ikke sprutter mere fiskes persille op med en hulske og drypper af på køkkenrulle.

Server fiskefileterne med remoulade, friteret persille, citronbåde og naturligvis rugbrød."

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

ak31 synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum