Søg
Seneste emner
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder!
Side 1 af 1
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder!
Fiskefilet med remoulade - altid en vinder!
"Jeg synes ikke, den må mangle på julefrokostbordet. Og naturligvis med hjemmelavet remoulade!
(Opskrift herunder)
Fiskefileter med remoulade
4 pers.
8 rødspættefileter
Salt
2 æg
3 dl rasp
3 dl panko
Olie til friture
Et stort bundt kruspersille
Remoulade
4-5 spsk. mayonnaise
2 spsk. yoghurt naturel
3 spsk. findelt picalilli
1 spsk. kapers
1 spsk. syltede agurker
1 spsk. purløg
1 tsk. karrypulver
1 spsk. gurkemeje
salt, peber og sukker
Bland mayonnaise og yoghurt. Finthak syltede agurker, kapers og purløg og bland i. Smag til med salt, peber, og evt. lidt sukker og et nip karry. Kom gurkemeje i til farven er passende. Remouladen har godt af at trække lidt i køleskabet.
Skyl persillen og fjern stilkene. Tør den grundigt af.
Salt fisken 20 minutter inden brug.
Tør den derpå af, vend den i sammenpisket æg og derpå i en blanding af almindelig rasp og panko.
Friter fiskefileterne i neutral olie til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Til sidst kastes persillen i den varme friture - det larmer og ser voldsomt ud, men efter nogle sekunder falder det til ro. Så snart det ikke sprutter mere fiskes persille op med en hulske og drypper af på køkkenrulle.
Server fiskefileterne med remoulade, friteret persille, citronbåde og naturligvis rugbrød."
"Jeg synes ikke, den må mangle på julefrokostbordet. Og naturligvis med hjemmelavet remoulade!
(Opskrift herunder)
Fiskefileter med remoulade
4 pers.
8 rødspættefileter
Salt
2 æg
3 dl rasp
3 dl panko
Olie til friture
Et stort bundt kruspersille
Remoulade
4-5 spsk. mayonnaise
2 spsk. yoghurt naturel
3 spsk. findelt picalilli
1 spsk. kapers
1 spsk. syltede agurker
1 spsk. purløg
1 tsk. karrypulver
1 spsk. gurkemeje
salt, peber og sukker
Bland mayonnaise og yoghurt. Finthak syltede agurker, kapers og purløg og bland i. Smag til med salt, peber, og evt. lidt sukker og et nip karry. Kom gurkemeje i til farven er passende. Remouladen har godt af at trække lidt i køleskabet.
Skyl persillen og fjern stilkene. Tør den grundigt af.
Salt fisken 20 minutter inden brug.
Tør den derpå af, vend den i sammenpisket æg og derpå i en blanding af almindelig rasp og panko.
Friter fiskefileterne i neutral olie til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Til sidst kastes persillen i den varme friture - det larmer og ser voldsomt ud, men efter nogle sekunder falder det til ro. Så snart det ikke sprutter mere fiskes persille op med en hulske og drypper af på køkkenrulle.
Server fiskefileterne med remoulade, friteret persille, citronbåde og naturligvis rugbrød."
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
ak31 synes godt om
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal
» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Idag kl. 08:43 af Admin