FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 15:35 af Gæst

» Første muslimske borgmester.
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 12:14 af ak31

» Sloppy Joe!
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Taylor Swift?
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 11:34 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 11:08 af ak31

» It svindel på Nettet?
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 10:01 af Radikal

» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Sylte til julefrokosten? EmptyIdag kl. 08:43 af Admin


Sylte til julefrokosten?

Go down

Sylte til julefrokosten? Empty Sylte til julefrokosten?

Indlæg af Admin Søn 18 Dec 2022, 08:17

Skal du have sylte til julefrokosten? santa



"Man går ikke fejl af Slagtermester Iversens sylte - den er nem at lave, og smager lige, som en sylte skal smage!

(Opskrift herunder)

Hardys sylte

1 kg svinebov eller nakke.
400 gr. svær
12-15 laurbærblade
2-3 dl. god lagereddike
ca. 20 gr. salt
2-3 gr. stødt peber
2-3 blade husblas


Sværen koges i 2 l. vand for svagt blus og under låg i 2 timer sammen med 10-15 laurbærblade samt 2-3 dl god lagereddike.

Derpå sies suppen og den afkogte svær kasseres. Kødet skæres i tern og koges i suppen i ca. 1½ time til alt er fuldstændig mørt.

Derpå tages kødet op i en skål og krydres med 20-25 gr. salt og 2-3 gr. peber. Så lægges det i passende forme f.eks. foliebakker som kun skal fyldes 3/4 op.

Den let afkølede suppe smages evt. til med lidt mere eddike og tilsættes 3-4 blade husblas for en sikkerheds skyld.

Suppen burde stivne af sig selv, men det er ærgerligt hvis den ikke gør det, og med lidt husblas er man på den sikre side.

Fordel suppen over kødet og rør lidt rundt i formene.

Sæt den køligt i et døgns tid. Hvis man fryser sylte kan den risikere at gryne lidt ved optøning, men det kan afhjælpes ved at lune den forsigtigt op og derpå afkøle den igen i køleskabet."

Velbekom! santa Very Happy


_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum