FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 12:15 af Stærke Andreas

» Første muslimske borgmester.
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 12:14 af ak31

» Sloppy Joe!
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Taylor Swift?
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 11:34 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 11:08 af ak31

» It svindel på Nettet?
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 10:01 af Radikal

» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Tartufo - Chokoladetrøffel-is! EmptyIdag kl. 08:43 af Admin


Tartufo - Chokoladetrøffel-is!

Go down

Tartufo - Chokoladetrøffel-is! Empty Tartufo - Chokoladetrøffel-is!

Indlæg af Admin Søn 17 Sep 2023, 09:25



"Hvis man har besøgt restauranten "Tre Scalini" på Piazza Navona i Rom, har man sandsynlighed stiftet bekendtskab med denne lækre isdessert. (Opskrift herunder)

Tartufo tre scalini

175 g bitter chokolade
4 spsk usaltet smør
5 æggeblommer
2 spsk sukker
1 fed vanillestang
3 æggehvider
2 spsk creme fraiche
2 spsk Maraschino kirsebærlikør (Kirch kan også bruges)
Ca. 16 grofthakkede amarena kirsebær
Chokoladespåner

Envidere fløde til flødeskum og evt. “vaffel-rør” til pynt.

Smelt chokoladen over vandbad med smørret.

Pisk æggeblommerne med sukkeret og vanillekorn til massen tykner og sukkeret er helt opløst.

Tilsæt den smeltede chokolade til æggemassen og bland godt. Pisk æggehviderne til ikke alt for hårdt skum og vend det i chokoladeblandingen.

Vend creme fraichen og Maraschino (eller Kirch) i, og endelig de hakkede amarena kirsebær. Kom massen i en passende form, dæk den til og frys den til den er fast, men stadig formbar.

Med et isjern formes derpå 6-8 kugler af massen, som trilles i chokoladespåner. Frys dem derpå igen.

Når de skal spises tages de ud af fryseren og hviler i stuetemperatur i ca. 10 minutter. Garneres med flødeskum og evt. et “vaffel-rør”."

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

ak31 synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum