Søg
Seneste emner
Fyldte, bagte kartofler på en søndag!
3 deltagere
Side 1 af 1
Fyldte, bagte kartofler på en søndag!
"Med bacon, ost og forårsløg - og en grøn salat som tilbehør kunne det sagtens være et forslag til nem middagsmad! (Opskrift herunder)
Fyldte, bagte kartofler
4 pers.
4 store bagekartofler
100 g smør
2 spsk creme fraiche
1 æg
150 g lagret cheddar
150 g bacon
4 forårsløg
Salt og peber
Endvidere:
Blandet salat m. vinaigrette
Lidt ekstra revet ost til overfladen
Lidt snittet purløg til drys
Vask bagekartoflerne grundigt. Skær en ikke alt for dyb ridse hele vejen rundt på midten af kartoflerne. Sæt dem i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time til de er møre.
Imens skæres bacon ud i små lardons - altså først i skiver og siden i “strips” på den anden led. Steg dem sprøde på panden - tag dem op og sæt dem til side.
Rens forårsløgene og snit dem fint. Riv cheddarosten.
Tag kartoflerne ud af ovnen, og når de er til at håndtere, skæres de i halve idet man følger det snit, der allerede er lagt. Lad dem dampe lidt af og brug en lille kniv og en ske til at få kødet ud. Pas på ikke at lave alt for mange huller i skrællerne. Kartoffelkødet kommes op i en skål og moses groft med en kartoffelmoser eller et piskeris.
Rør smør, creme fraiche og ægget i.
Bland bacon, forårsløg og ost i. Smag massen til med salt og peber.
Fyld massen i de tomme skaller, drys dem med lidt ekstra revet ost og sæt dem i en bradepande.
Bag dem ca. 30 minutter til overfladen er gylden.
Server med purløgsdrys og en grøn salat."
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Fyldte, bagte kartofler på en søndag!
Admin skrev:
"Med bacon, ost og forårsløg - og en grøn salat som tilbehør kunne det sagtens være et forslag til nem middagsmad! (Opskrift herunder)
Fyldte, bagte kartofler
4 pers.
4 store bagekartofler
100 g smør
2 spsk creme fraiche
1 æg
150 g lagret cheddar
150 g bacon
4 forårsløg
Salt og peber
Endvidere:
Blandet salat m. vinaigrette
Lidt ekstra revet ost til overfladen
Lidt snittet purløg til drys
Vask bagekartoflerne grundigt. Skær en ikke alt for dyb ridse hele vejen rundt på midten af kartoflerne. Sæt dem i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time til de er møre.
Imens skæres bacon ud i små lardons - altså først i skiver og siden i “strips” på den anden led. Steg dem sprøde på panden - tag dem op og sæt dem til side.
Rens forårsløgene og snit dem fint. Riv cheddarosten.
Tag kartoflerne ud af ovnen, og når de er til at håndtere, skæres de i halve idet man følger det snit, der allerede er lagt. Lad dem dampe lidt af og brug en lille kniv og en ske til at få kødet ud. Pas på ikke at lave alt for mange huller i skrællerne. Kartoffelkødet kommes op i en skål og moses groft med en kartoffelmoser eller et piskeris.
Rør smør, creme fraiche og ægget i.
Bland bacon, forårsløg og ost i. Smag massen til med salt og peber.
Fyld massen i de tomme skaller, drys dem med lidt ekstra revet ost og sæt dem i en bradepande.
Bag dem ca. 30 minutter til overfladen er gylden.
Server med purløgsdrys og en grøn salat."
Det lyder ikke dårligt, jeg venter til det bliver lidt koldere.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Fyldte, bagte kartofler på en søndag!
ak31 skrev:Admin skrev:
"Med bacon, ost og forårsløg - og en grøn salat som tilbehør kunne det sagtens være et forslag til nem middagsmad! (Opskrift herunder)
Fyldte, bagte kartofler
4 pers.
4 store bagekartofler
100 g smør
2 spsk creme fraiche
1 æg
150 g lagret cheddar
150 g bacon
4 forårsløg
Salt og peber
Endvidere:
Blandet salat m. vinaigrette
Lidt ekstra revet ost til overfladen
Lidt snittet purløg til drys
Vask bagekartoflerne grundigt. Skær en ikke alt for dyb ridse hele vejen rundt på midten af kartoflerne. Sæt dem i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time til de er møre.
Imens skæres bacon ud i små lardons - altså først i skiver og siden i “strips” på den anden led. Steg dem sprøde på panden - tag dem op og sæt dem til side.
Rens forårsløgene og snit dem fint. Riv cheddarosten.
Tag kartoflerne ud af ovnen, og når de er til at håndtere, skæres de i halve idet man følger det snit, der allerede er lagt. Lad dem dampe lidt af og brug en lille kniv og en ske til at få kødet ud. Pas på ikke at lave alt for mange huller i skrællerne. Kartoffelkødet kommes op i en skål og moses groft med en kartoffelmoser eller et piskeris.
Rør smør, creme fraiche og ægget i.
Bland bacon, forårsløg og ost i. Smag massen til med salt og peber.
Fyld massen i de tomme skaller, drys dem med lidt ekstra revet ost og sæt dem i en bradepande.
Bag dem ca. 30 minutter til overfladen er gylden.
Server med purløgsdrys og en grøn salat."
Det lyder ikke dårligt, jeg venter til det bliver lidt koldere.
Vi i De Radikale mener føj for den da, med blandt andet bacon - nej tak.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
Sv: Fyldte, bagte kartofler på en søndag!
Radikal skrev:ak31 skrev:Admin skrev:
"Med bacon, ost og forårsløg - og en grøn salat som tilbehør kunne det sagtens være et forslag til nem middagsmad! (Opskrift herunder)
Fyldte, bagte kartofler
4 pers.
4 store bagekartofler
100 g smør
2 spsk creme fraiche
1 æg
150 g lagret cheddar
150 g bacon
4 forårsløg
Salt og peber
Endvidere:
Blandet salat m. vinaigrette
Lidt ekstra revet ost til overfladen
Lidt snittet purløg til drys
Vask bagekartoflerne grundigt. Skær en ikke alt for dyb ridse hele vejen rundt på midten af kartoflerne. Sæt dem i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time til de er møre.
Imens skæres bacon ud i små lardons - altså først i skiver og siden i “strips” på den anden led. Steg dem sprøde på panden - tag dem op og sæt dem til side.
Rens forårsløgene og snit dem fint. Riv cheddarosten.
Tag kartoflerne ud af ovnen, og når de er til at håndtere, skæres de i halve idet man følger det snit, der allerede er lagt. Lad dem dampe lidt af og brug en lille kniv og en ske til at få kødet ud. Pas på ikke at lave alt for mange huller i skrællerne. Kartoffelkødet kommes op i en skål og moses groft med en kartoffelmoser eller et piskeris.
Rør smør, creme fraiche og ægget i.
Bland bacon, forårsløg og ost i. Smag massen til med salt og peber.
Fyld massen i de tomme skaller, drys dem med lidt ekstra revet ost og sæt dem i en bradepande.
Bag dem ca. 30 minutter til overfladen er gylden.
Server med purløgsdrys og en grøn salat."
Det lyder ikke dårligt, jeg venter til det bliver lidt koldere.
Vi i De Radikale mener føj for den da, med blandt andet bacon - nej tak.
Tag til sandlandet og spis dit gedekød. Så slipper du for danske trditionel kød.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Admin synes godt om
Radikal synes ikke godt om
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 17:16 af Jojo
» Spis rugbrød
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31