Søg
Seneste emner
Kylling Kyiv - en fantastisk ret!
3 deltagere
Side 1 af 1
Kylling Kyiv - en fantastisk ret!
"En hyldest til det Ukrainske folk - måtte de komme igennem denne forfærdelige tid og overvinde al den afstumpede brutalitet og umenneskelighed de er udsat for.
(Opskrift herunder)
Kylling Kiev
4 store kyllingebryster
Salt og peber
200 g blødt smør
4-5 fed hvidløg
Et bundt bredbladet persille
Skal af en citron
150 g mel
3 æg
Rasp
Olie til friture
Tilbehør: En god, grov kartoffelmos og f.eks dampet aspargesbroccoli.
Det bløde smør røres med knust hvidløg, finthakket persille og citronskal. Del smørret i 4 portioner, som formes til aflange stykker og rulles i film. Læg smørrullerne på frys i en times tid.
Flæk kyllingebrysterne forsigtigt - ikke hele vejen igennem - og bred dem ud og bank dem helt flade. Det gøres lettest mellem to stykker plasticpose, som holder lidt sammen på kødet.
Læg derpå de udbankede kyllingebryster på hvert sit stykke film, kom en smørrulle på hvert bryst og pak det ind i kødet. Sørg for at der ikke er huller ind til smørret.
Pak kyllingerullerne stramt i film og læg dem i fryseren en halv times tid. Så paneres rullerne først i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg, så i rasp - tilbage i æggemassen og så en tur i raspen igen - altså en dobbeltpanering.
Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter og friter så kyllingerullerne i 180 grader varm friture til de er gyldne og sprøde.
Derpå kommes de i en 180 grader varm ovn i 15 minutter, så man er sikker på at kyllingen er gennem tilberedt, og smørret indeni er smeltet og varmt.
Server øjeblikkelig - f.eks med en god, grov kartoffelmos og dampet aspargesbroccoli."
(Opskrift herunder)
Kylling Kiev
4 store kyllingebryster
Salt og peber
200 g blødt smør
4-5 fed hvidløg
Et bundt bredbladet persille
Skal af en citron
150 g mel
3 æg
Rasp
Olie til friture
Tilbehør: En god, grov kartoffelmos og f.eks dampet aspargesbroccoli.
Det bløde smør røres med knust hvidløg, finthakket persille og citronskal. Del smørret i 4 portioner, som formes til aflange stykker og rulles i film. Læg smørrullerne på frys i en times tid.
Flæk kyllingebrysterne forsigtigt - ikke hele vejen igennem - og bred dem ud og bank dem helt flade. Det gøres lettest mellem to stykker plasticpose, som holder lidt sammen på kødet.
Læg derpå de udbankede kyllingebryster på hvert sit stykke film, kom en smørrulle på hvert bryst og pak det ind i kødet. Sørg for at der ikke er huller ind til smørret.
Pak kyllingerullerne stramt i film og læg dem i fryseren en halv times tid. Så paneres rullerne først i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg, så i rasp - tilbage i æggemassen og så en tur i raspen igen - altså en dobbeltpanering.
Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter og friter så kyllingerullerne i 180 grader varm friture til de er gyldne og sprøde.
Derpå kommes de i en 180 grader varm ovn i 15 minutter, så man er sikker på at kyllingen er gennem tilberedt, og smørret indeni er smeltet og varmt.
Server øjeblikkelig - f.eks med en god, grov kartoffelmos og dampet aspargesbroccoli."
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Kylling Kyiv - en fantastisk ret!
Admin skrev:"En hyldest til det Ukrainske folk - måtte de komme igennem denne forfærdelige tid og overvinde al den afstumpede brutalitet og umenneskelighed de er udsat for.
(Opskrift herunder)
Kylling Kiev
4 store kyllingebryster
Salt og peber
200 g blødt smør
4-5 fed hvidløg
Et bundt bredbladet persille
Skal af en citron
150 g mel
3 æg
Rasp
Olie til friture
Tilbehør: En god, grov kartoffelmos og f.eks dampet aspargesbroccoli.
Det bløde smør røres med knust hvidløg, finthakket persille og citronskal. Del smørret i 4 portioner, som formes til aflange stykker og rulles i film. Læg smørrullerne på frys i en times tid.
Flæk kyllingebrysterne forsigtigt - ikke hele vejen igennem - og bred dem ud og bank dem helt flade. Det gøres lettest mellem to stykker plasticpose, som holder lidt sammen på kødet.
Læg derpå de udbankede kyllingebryster på hvert sit stykke film, kom en smørrulle på hvert bryst og pak det ind i kødet. Sørg for at der ikke er huller ind til smørret.
Pak kyllingerullerne stramt i film og læg dem i fryseren en halv times tid. Så paneres rullerne først i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg, så i rasp - tilbage i æggemassen og så en tur i raspen igen - altså en dobbeltpanering.
Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter og friter så kyllingerullerne i 180 grader varm friture til de er gyldne og sprøde.
Derpå kommes de i en 180 grader varm ovn i 15 minutter, så man er sikker på at kyllingen er gennem tilberedt, og smørret indeni er smeltet og varmt.
Server øjeblikkelig - f.eks med en god, grov kartoffelmos og dampet aspargesbroccoli."
Jeg har taget kyllingebryst ud af fryseren her til morgen. Den ret vil jeg prøve.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Jojo synes godt om
Sv: Kylling Kyiv - en fantastisk ret!
ak31 skrev:Admin skrev:"En hyldest til det Ukrainske folk - måtte de komme igennem denne forfærdelige tid og overvinde al den afstumpede brutalitet og umenneskelighed de er udsat for.
(Opskrift herunder)
Kylling Kiev
4 store kyllingebryster
Salt og peber
200 g blødt smør
4-5 fed hvidløg
Et bundt bredbladet persille
Skal af en citron
150 g mel
3 æg
Rasp
Olie til friture
Tilbehør: En god, grov kartoffelmos og f.eks dampet aspargesbroccoli.
Det bløde smør røres med knust hvidløg, finthakket persille og citronskal. Del smørret i 4 portioner, som formes til aflange stykker og rulles i film. Læg smørrullerne på frys i en times tid.
Flæk kyllingebrysterne forsigtigt - ikke hele vejen igennem - og bred dem ud og bank dem helt flade. Det gøres lettest mellem to stykker plasticpose, som holder lidt sammen på kødet.
Læg derpå de udbankede kyllingebryster på hvert sit stykke film, kom en smørrulle på hvert bryst og pak det ind i kødet. Sørg for at der ikke er huller ind til smørret.
Pak kyllingerullerne stramt i film og læg dem i fryseren en halv times tid. Så paneres rullerne først i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg, så i rasp - tilbage i æggemassen og så en tur i raspen igen - altså en dobbeltpanering.
Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter og friter så kyllingerullerne i 180 grader varm friture til de er gyldne og sprøde.
Derpå kommes de i en 180 grader varm ovn i 15 minutter, så man er sikker på at kyllingen er gennem tilberedt, og smørret indeni er smeltet og varmt.
Server øjeblikkelig - f.eks med en god, grov kartoffelmos og dampet aspargesbroccoli."
Jeg har taget kyllingebryst ud af fryseren her til morgen. Den ret vil jeg prøve.
Translated to Danish:
Krigen i Israel gør at mange glemmer at Ukraine stadig kæmper for deres frihed fra Rusland og ham der Præsident Putin.
Jojo- Antal indlæg : 214
Join date : 03/09/23
Geografisk sted : Sønderjylland
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 17:16 af Jojo
» Spis rugbrød
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31