FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» It svindel på Nettet?
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 17:16 af Jojo

» Spis rugbrød
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 15:35 af Gæst

» Første muslimske borgmester.
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 12:14 af ak31

» Sloppy Joe!
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Kylling Kyiv - en fantastisk ret! EmptyIdag kl. 11:08 af ak31


Kylling Kyiv - en fantastisk ret!

3 deltagere

Go down

Kylling Kyiv - en fantastisk ret! Empty Kylling Kyiv - en fantastisk ret!

Indlæg af Admin Søn 22 Okt 2023, 09:29

"En hyldest til det Ukrainske folk - måtte de komme igennem denne forfærdelige tid og overvinde al den afstumpede brutalitet og umenneskelighed de er udsat for.



(Opskrift herunder)

Kylling Kiev

4 store kyllingebryster
Salt og peber
200 g blødt smør
4-5 fed hvidløg
Et bundt bredbladet persille
Skal af en citron
150 g mel
3 æg
Rasp
Olie til friture

Tilbehør: En god, grov kartoffelmos og f.eks dampet aspargesbroccoli.

Det bløde smør røres med knust hvidløg, finthakket persille og citronskal. Del smørret i 4 portioner, som formes til aflange stykker og rulles i film. Læg smørrullerne på frys i en times tid.

Flæk kyllingebrysterne forsigtigt - ikke hele vejen igennem - og bred dem ud og bank dem helt flade. Det gøres lettest mellem to stykker plasticpose, som holder lidt sammen på kødet.

Læg derpå de udbankede kyllingebryster på hvert sit stykke film, kom en smørrulle på hvert bryst og pak det ind i kødet. Sørg for at der ikke er huller ind til smørret.

Pak kyllingerullerne stramt i film og læg dem i fryseren en halv times tid. Så paneres rullerne først i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg, så i rasp - tilbage i æggemassen og så en tur i raspen igen - altså en dobbeltpanering.

Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter og friter så kyllingerullerne i 180 grader varm friture til de er gyldne og sprøde.

Derpå kommes de i en 180 grader varm ovn i 15 minutter, så man er sikker på at kyllingen er gennem tilberedt, og smørret indeni er smeltet og varmt.

Server øjeblikkelig - f.eks med en god, grov kartoffelmos og dampet aspargesbroccoli."

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Kylling Kyiv - en fantastisk ret! Empty Sv: Kylling Kyiv - en fantastisk ret!

Indlæg af ak31 Søn 22 Okt 2023, 11:01

Admin skrev:"En hyldest til det Ukrainske folk - måtte de komme igennem denne forfærdelige tid og overvinde al den afstumpede brutalitet og umenneskelighed de er udsat for.



(Opskrift herunder)

Kylling Kiev

4 store kyllingebryster
Salt og peber
200 g blødt smør
4-5 fed hvidløg
Et bundt bredbladet persille
Skal af en citron
150 g mel
3 æg
Rasp
Olie til friture

Tilbehør: En god, grov kartoffelmos og f.eks dampet aspargesbroccoli.

Det bløde smør røres med knust hvidløg, finthakket persille og citronskal. Del smørret i 4 portioner, som formes til aflange stykker og rulles i film. Læg smørrullerne på frys i en times tid.

Flæk kyllingebrysterne forsigtigt - ikke hele vejen igennem - og bred dem ud og bank dem helt flade. Det gøres lettest mellem to stykker plasticpose, som holder lidt sammen på kødet.

Læg derpå de udbankede kyllingebryster på hvert sit stykke film, kom en smørrulle på hvert bryst og pak det ind i kødet. Sørg for at der ikke er huller ind til smørret.

Pak kyllingerullerne stramt i film og læg dem i fryseren en halv times tid. Så paneres rullerne først i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg, så i rasp - tilbage i æggemassen og så en tur i raspen igen - altså en dobbeltpanering.

Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter og friter så kyllingerullerne i 180 grader varm friture til de er gyldne og sprøde.

Derpå kommes de i en 180 grader varm ovn i 15 minutter, så man er sikker på at kyllingen er gennem tilberedt, og smørret indeni er smeltet og varmt.

Server øjeblikkelig - f.eks med en god, grov kartoffelmos og dampet aspargesbroccoli."

Jeg har taget kyllingebryst ud af fryseren her til morgen. Den ret vil jeg prøve. Kylling Kyiv - en fantastisk ret! 1f374

_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.

LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31
ak31

Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20

Jojo synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Kylling Kyiv - en fantastisk ret! Empty Sv: Kylling Kyiv - en fantastisk ret!

Indlæg af Jojo Søn 22 Okt 2023, 15:38

ak31 skrev:
Admin skrev:"En hyldest til det Ukrainske folk - måtte de komme igennem denne forfærdelige tid og overvinde al den afstumpede brutalitet og umenneskelighed de er udsat for.



(Opskrift herunder)

Kylling Kiev

4 store kyllingebryster
Salt og peber
200 g blødt smør
4-5 fed hvidløg
Et bundt bredbladet persille
Skal af en citron
150 g mel
3 æg
Rasp
Olie til friture

Tilbehør: En god, grov kartoffelmos og f.eks dampet aspargesbroccoli.

Det bløde smør røres med knust hvidløg, finthakket persille og citronskal. Del smørret i 4 portioner, som formes til aflange stykker og rulles i film. Læg smørrullerne på frys i en times tid.

Flæk kyllingebrysterne forsigtigt - ikke hele vejen igennem - og bred dem ud og bank dem helt flade. Det gøres lettest mellem to stykker plasticpose, som holder lidt sammen på kødet.

Læg derpå de udbankede kyllingebryster på hvert sit stykke film, kom en smørrulle på hvert bryst og pak det ind i kødet. Sørg for at der ikke er huller ind til smørret.

Pak kyllingerullerne stramt i film og læg dem i fryseren en halv times tid. Så paneres rullerne først i mel krydret med salt og peber, derpå i sammenpisket æg, så i rasp - tilbage i æggemassen og så en tur i raspen igen - altså en dobbeltpanering.

Lad paneringen sætte sig 10-15 minutter og friter så kyllingerullerne i 180 grader varm friture til de er gyldne og sprøde.

Derpå kommes de i en 180 grader varm ovn i 15 minutter, så man er sikker på at kyllingen er gennem tilberedt, og smørret indeni er smeltet og varmt.

Server øjeblikkelig - f.eks med en god, grov kartoffelmos og dampet aspargesbroccoli."

Jeg har taget kyllingebryst ud af fryseren her til morgen. Den ret vil jeg prøve.   Kylling Kyiv - en fantastisk ret! 1f374

Translated to Danish:

Krigen i Israel gør at mange glemmer at Ukraine stadig kæmper for deres frihed fra Rusland og ham der Præsident Putin. Smile
Jojo
Jojo

Antal indlæg : 214
Join date : 03/09/23
Geografisk sted : Sønderjylland

Tilbage til toppen Go down

Kylling Kyiv - en fantastisk ret! Empty Sv: Kylling Kyiv - en fantastisk ret!

Indlæg af Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum