Søg
Seneste emner
Så er det kylling søndag!
3 deltagere
Side 1 af 1
Så er det kylling søndag!
Kylling cacciatore - skøn italiensk gryderet!
"Her har jeg brugt udbenede kyllingeoverlår, men du kan sagtens bruge en hel kylling delt i mindre stykker.
(Opskrift herunder)
Kylling cacciatore
4 pers.
3 spsk olivenolie
8 udbenede kyllingeoverlår
Salt og peber
Mel
1 løg i tern
5-6 fed hvidløg
1 gul peber
1 rød peber
1-2 gulerødder
300 g champignon
100 g udstenede sorte oliven
2 tsk timian
1 tsk tørret oregano
3 dl rødvin
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 spsk koncentreret tomatpuré
200 g friske tomater
1 tsk knust peperoncini
2-3 spsk hakket persille
Hak løg og hvidløg. Skær gulerødderne i mindre mundrette stykker. Skær pebrene i tern.
Rens champignoner og del dem i 2 eller 4 stykker afhængig af størrelse. Hak de friske tomater. Halver de sorte oliven.
Overlårene udbenes, krydres med salt og peber og vendes i lidt mel.
Varm olivenolie op i en tykbundet gryde. Brun kyllingestykkerne og tag dem derpå op og sæt dem til side.
Kom løget ved og steg det, til det bliver gennemsigtigt. Tilsæt hvidløg og steg det med et minuts tid. Kom pebre, gulerødder og champignoner, friske tomater, timian og oregano i gryden og steg med til alt er faldet sammen.
Hæld rødvinen i gryden og lad den reducere til det halve. Tilsæt de flåede, hakkede tomater og tomatpuréen samt det vand, der kan være i en af tomatdåserne. Skru helt ned for blusset, læg låg på og lad retten simre i ca. 40 minutter til kyllingen er mør.
Tilsæt de sorte oliven og chili flakes og lad retten snurre i endnu 10 minutter. Smag til med salt og peber samt evt. lidt sukker. Drys med persille og server med pasta eller kogte ris."
"Her har jeg brugt udbenede kyllingeoverlår, men du kan sagtens bruge en hel kylling delt i mindre stykker.
(Opskrift herunder)
Kylling cacciatore
4 pers.
3 spsk olivenolie
8 udbenede kyllingeoverlår
Salt og peber
Mel
1 løg i tern
5-6 fed hvidløg
1 gul peber
1 rød peber
1-2 gulerødder
300 g champignon
100 g udstenede sorte oliven
2 tsk timian
1 tsk tørret oregano
3 dl rødvin
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 spsk koncentreret tomatpuré
200 g friske tomater
1 tsk knust peperoncini
2-3 spsk hakket persille
Hak løg og hvidløg. Skær gulerødderne i mindre mundrette stykker. Skær pebrene i tern.
Rens champignoner og del dem i 2 eller 4 stykker afhængig af størrelse. Hak de friske tomater. Halver de sorte oliven.
Overlårene udbenes, krydres med salt og peber og vendes i lidt mel.
Varm olivenolie op i en tykbundet gryde. Brun kyllingestykkerne og tag dem derpå op og sæt dem til side.
Kom løget ved og steg det, til det bliver gennemsigtigt. Tilsæt hvidløg og steg det med et minuts tid. Kom pebre, gulerødder og champignoner, friske tomater, timian og oregano i gryden og steg med til alt er faldet sammen.
Hæld rødvinen i gryden og lad den reducere til det halve. Tilsæt de flåede, hakkede tomater og tomatpuréen samt det vand, der kan være i en af tomatdåserne. Skru helt ned for blusset, læg låg på og lad retten simre i ca. 40 minutter til kyllingen er mør.
Tilsæt de sorte oliven og chili flakes og lad retten snurre i endnu 10 minutter. Smag til med salt og peber samt evt. lidt sukker. Drys med persille og server med pasta eller kogte ris."
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Så er det kylling søndag!
Admin skrev:Kylling cacciatore - skøn italiensk gryderet!
"Her har jeg brugt udbenede kyllingeoverlår, men du kan sagtens bruge en hel kylling delt i mindre stykker.
(Opskrift herunder)
Kylling cacciatore
4 pers.
3 spsk olivenolie
8 udbenede kyllingeoverlår
Salt og peber
Mel
1 løg i tern
5-6 fed hvidløg
1 gul peber
1 rød peber
1-2 gulerødder
300 g champignon
100 g udstenede sorte oliven
2 tsk timian
1 tsk tørret oregano
3 dl rødvin
2 dåser flåede, hakkede tomater
2 spsk koncentreret tomatpuré
200 g friske tomater
1 tsk knust peperoncini
2-3 spsk hakket persille
Hak løg og hvidløg. Skær gulerødderne i mindre mundrette stykker. Skær pebrene i tern.
Rens champignoner og del dem i 2 eller 4 stykker afhængig af størrelse. Hak de friske tomater. Halver de sorte oliven.
Overlårene udbenes, krydres med salt og peber og vendes i lidt mel.
Varm olivenolie op i en tykbundet gryde. Brun kyllingestykkerne og tag dem derpå op og sæt dem til side.
Kom løget ved og steg det, til det bliver gennemsigtigt. Tilsæt hvidløg og steg det med et minuts tid. Kom pebre, gulerødder og champignoner, friske tomater, timian og oregano i gryden og steg med til alt er faldet sammen.
Hæld rødvinen i gryden og lad den reducere til det halve. Tilsæt de flåede, hakkede tomater og tomatpuréen samt det vand, der kan være i en af tomatdåserne. Skru helt ned for blusset, læg låg på og lad retten simre i ca. 40 minutter til kyllingen er mør.
Tilsæt de sorte oliven og chili flakes og lad retten snurre i endnu 10 minutter. Smag til med salt og peber samt evt. lidt sukker. Drys med persille og server med pasta eller kogte ris."
Vi i De Radikale mener, at kylling er okay også til vores muslimske medborgere. Halal-mærket kylling er produceret i overensstemmelse med de religiøse regler, som gælder for halalslagtning, og kan derfor spises af muslimer. Al Dansk fjerkræ bliver halalslagtet, fordi det eksporteres i store mængder til muslimske lande. Jeg synes at den ret ser lækker ud.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
Sv: Så er det kylling søndag!
Vi i De Radikale mener, at kylling er okay også til vores muslimske medborgere. Halal-mærket kylling er produceret i overensstemmelse med de religiøse regler, som gælder for halalslagtning, og kan derfor spises af muslimer. Al Dansk fjerkræ bliver halalslagtet, fordi det eksporteres i store mængder til muslimske lande. Jeg synes at den ret ser lækker ud
Er alle muslimer så dumme, at du er nød til at vejlede dem om, hvad de må spise i Danmark?
Vi normale danskere klarere os da udmærket uden vejledning og spiser alt det vi har lyst til.
Er alle muslimer så dumme, at du er nød til at vejlede dem om, hvad de må spise i Danmark?
Vi normale danskere klarere os da udmærket uden vejledning og spiser alt det vi har lyst til.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Så er det kylling søndag!
ak31 skrev:Vi i De Radikale mener, at kylling er okay også til vores muslimske medborgere. Halal-mærket kylling er produceret i overensstemmelse med de religiøse regler, som gælder for halalslagtning, og kan derfor spises af muslimer. Al Dansk fjerkræ bliver halalslagtet, fordi det eksporteres i store mængder til muslimske lande. Jeg synes at den ret ser lækker ud
Er alle muslimer så dumme, at du er nød til at vejlede dem om, hvad de må spise i Danmark?
Vi normale danskere klarere os da udmærket uden vejledning og spiser alt det vi har lyst til.
Vi i De Radikale mener, at vores gode muslimer godt ved hvad de skal spise. Muslimerne spiser ikke alt det ulovlige som danskere gør.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
Sv: Så er det kylling søndag!
Radikal skrev:ak31 skrev:Vi i De Radikale mener, at kylling er okay også til vores muslimske medborgere. Halal-mærket kylling er produceret i overensstemmelse med de religiøse regler, som gælder for halalslagtning, og kan derfor spises af muslimer. Al Dansk fjerkræ bliver halalslagtet, fordi det eksporteres i store mængder til muslimske lande. Jeg synes at den ret ser lækker ud
Er alle muslimer så dumme, at du er nød til at vejlede dem om, hvad de må spise i Danmark?
Vi normale danskere klarere os da udmærket uden vejledning og spiser alt det vi har lyst til.
Vi i De Radikale mener, at vores gode muslimer godt ved hvad de skal spise. Muslimerne spiser ikke alt det ulovlige som danskere gør.
Hvorfor bliver du så ved med at skrive føj for den, det må muslimer ikke spise. Det ved vi da godt, og det kommer da ikke os ved.
Muslimer er styret ovenfra, og har ikke en selstændig mening.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal
» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Idag kl. 08:43 af Admin