Søg
Seneste emner
"Danmarks bedste kringle"!
2 deltagere
Side 1 af 1
"Danmarks bedste kringle"!
"Søren Ryge fandt denne kringleopskrift hos Anne Margrethe i Hirtshals. Jeg har prøvet at bage den - og den er altså værd kaste sig ud i. (Opskrift herunder)
Danmarks bedste kringle (Anne Margrethes)
2 dl lunkent vand300 g margarine50 g gær3 spsk. sukker3 stk. æg450 g hvedemel1,5 tsk. salt
Remonce
225 g margarine225 g sukker2 spsk kanel
Fyld
200 g rosiner
Drys50 g hasselnødder i flager
Perlesukker
Bland vand, gær, salt, sukker, æg og blød margarine i en skål og lad det stå i 20 minutter og hvile.
Tilsæt melet og ælt det godt i med hænderne. Stil dejen til hævning i en halv time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord. Den skal deles i fire lige store stykker, som rulles til stænger.
Smør remonce på midten af alle fire stænger og drys rosinerne over. Fold dejen ind over midten med remoncen og luk enderne godt.
Pensl stængerne med med sammenpisket æg og drys til sidst med med sukker og nødder.
Lad stængerne hæve i 15 minutter, inden de bages i ca. 14 minutter ved 220 grader. Skru ned til 200 grader efter de første 5 minutter."
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
ak31 synes godt om
Sv: "Danmarks bedste kringle"!
Admin skrev:
"Søren Ryge fandt denne kringleopskrift hos Anne Margrethe i Hirtshals. Jeg har prøvet at bage den - og den er altså værd kaste sig ud i. (Opskrift herunder)
Danmarks bedste kringle (Anne Margrethes)
2 dl lunkent vand300 g margarine50 g gær3 spsk. sukker3 stk. æg450 g hvedemel1,5 tsk. salt
Remonce
225 g margarine225 g sukker2 spsk kanel
Fyld
200 g rosiner
Drys50 g hasselnødder i flager
Perlesukker
Bland vand, gær, salt, sukker, æg og blød margarine i en skål og lad det stå i 20 minutter og hvile.
Tilsæt melet og ælt det godt i med hænderne. Stil dejen til hævning i en halv time.
Rul dejen ud på et meldrysset bord. Den skal deles i fire lige store stykker, som rulles til stænger.
Smør remonce på midten af alle fire stænger og drys rosinerne over. Fold dejen ind over midten med remoncen og luk enderne godt.
Pensl stængerne med med sammenpisket æg og drys til sidst med med sukker og nødder.
Lad stængerne hæve i 15 minutter, inden de bages i ca. 14 minutter ved 220 grader. Skru ned til 200 grader efter de første 5 minutter."
Hvis du skal lave kager til muslimer, og er bange for at dine ingredienser er lavet af gris, så er der en lov der påbyder alle producenter af fødevarer der sælges i Danmark, at der skal stå i varedeklarationen, at der enten er svin / gris i eller hvis der står "animalsk" efter diverse betegnelser, så skal I holde jer fra det. Det er altså Haram mad. Det er også lovpligtigt at oplyse om der er glutten i produkterne.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
ak31 synes ikke godt om
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 12:15 af Stærke Andreas
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Taylor Swift?
Idag kl. 11:34 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal
» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Idag kl. 08:43 af Admin