Søg
Seneste emner
Saltimbocca ala Romana!
4 deltagere
Side 1 af 1
Saltimbocca ala Romana!
"Saltimbocca alla romana. Direkte oversat: "Springer i munden". (Se opskrift herunder) En italiensk klassiker med kalvekød, lufttørret skinke og salvie. Utrolig velsmagende - og hurtig at lave!
Husk at abonnere!
Saltimbocca ala Romana
4 pers.
6 kalveschnitzler
12 skiver parmaskinke
12 flotte salvieblade
1 stor spsk smør
Olivenolie
1 dl tør hvidvin
1 dl Marsala
Lidt mel
Salt og peber
Bank schnitzlerne tyndt ud. Det gøres lettest mellem to plasticposer. Del hver schnitzel i to eller tre stykker - afhængigt af størrelsen.
Læg et par salvieblade på hvert kødstykke og placer een skive skinke øverst. Derpå fæstnes skinke og salvieblad til kødet med en tandstik.
Varm olie og lidt af smørret op i en pande. Den side af kødet der ikke har skinke og salvie pudres med lidt mel iblandet salt og peber. Steg kødet først på den melede side i et minuts tid.
Vend dem så og steg yderligere skinke-salvie siden i et minuts tid. Hæld hvidvin og marsala på panden og lad saltimbocca’erne snurre yderligere et par minutter.
Kom det sidste af smørret i panden og ryst den til smørret er optaget i saucen. Smag evt. til med salt og peber og server øjeblikkelig."
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
ak31 og Jojo synes godt om
Sv: Saltimbocca ala Romana!
Admin skrev:
"Saltimbocca alla romana. Direkte oversat: "Springer i munden". (Se opskrift herunder) En italiensk klassiker med kalvekød, lufttørret skinke og salvie. Utrolig velsmagende - og hurtig at lave!
Husk at abonnere!
Saltimbocca ala Romana
4 pers.
6 kalveschnitzler
12 skiver parmaskinke
12 flotte salvieblade
1 stor spsk smør
Olivenolie
1 dl tør hvidvin
1 dl Marsala
Lidt mel
Salt og peber
Bank schnitzlerne tyndt ud. Det gøres lettest mellem to plasticposer. Del hver schnitzel i to eller tre stykker - afhængigt af størrelsen.
Læg et par salvieblade på hvert kødstykke og placer een skive skinke øverst. Derpå fæstnes skinke og salvieblad til kødet med en tandstik.
Varm olie og lidt af smørret op i en pande. Den side af kødet der ikke har skinke og salvie pudres med lidt mel iblandet salt og peber. Steg kødet først på den melede side i et minuts tid.
Vend dem så og steg yderligere skinke-salvie siden i et minuts tid. Hæld hvidvin og marsala på panden og lad saltimbocca’erne snurre yderligere et par minutter.
Kom det sidste af smørret i panden og ryst den til smørret er optaget i saucen. Smag evt. til med salt og peber og server øjeblikkelig."
Føj for den da. Det får du ikke muslimer til at spise.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
ak31 og Jojo synes ikke godt om
Sv: Saltimbocca ala Romana!
Admin skrev:
"Saltimbocca alla romana. Direkte oversat: "Springer i munden". (Se opskrift herunder) En italiensk klassiker med kalvekød, lufttørret skinke og salvie. Utrolig velsmagende - og hurtig at lave!
Husk at abonnere!
Saltimbocca ala Romana
4 pers.
6 kalveschnitzler
12 skiver parmaskinke
12 flotte salvieblade
1 stor spsk smør
Olivenolie
1 dl tør hvidvin
1 dl Marsala
Lidt mel
Salt og peber
Bank schnitzlerne tyndt ud. Det gøres lettest mellem to plasticposer. Del hver schnitzel i to eller tre stykker - afhængigt af størrelsen.
Læg et par salvieblade på hvert kødstykke og placer een skive skinke øverst. Derpå fæstnes skinke og salvieblad til kødet med en tandstik.
Varm olie og lidt af smørret op i en pande. Den side af kødet der ikke har skinke og salvie pudres med lidt mel iblandet salt og peber. Steg kødet først på den melede side i et minuts tid.
Vend dem så og steg yderligere skinke-salvie siden i et minuts tid. Hæld hvidvin og marsala på panden og lad saltimbocca’erne snurre yderligere et par minutter.
Kom det sidste af smørret i panden og ryst den til smørret er optaget i saucen. Smag evt. til med salt og peber og server øjeblikkelig."
Min danske kone har prøvet at lave den her i London, og den smager rigtigt godt.
Jojo- Antal indlæg : 212
Join date : 03/09/23
Geografisk sted : Sønderjylland
Sv: Saltimbocca ala Romana!
Oliver skrev:Admin skrev:
"Saltimbocca alla romana. Direkte oversat: "Springer i munden". (Se opskrift herunder) En italiensk klassiker med kalvekød, lufttørret skinke og salvie. Utrolig velsmagende - og hurtig at lave!
Husk at abonnere!
Saltimbocca ala Romana
4 pers.
6 kalveschnitzler
12 skiver parmaskinke
12 flotte salvieblade
1 stor spsk smør
Olivenolie
1 dl tør hvidvin
1 dl Marsala
Lidt mel
Salt og peber
Bank schnitzlerne tyndt ud. Det gøres lettest mellem to plasticposer. Del hver schnitzel i to eller tre stykker - afhængigt af størrelsen.
Læg et par salvieblade på hvert kødstykke og placer een skive skinke øverst. Derpå fæstnes skinke og salvieblad til kødet med en tandstik.
Varm olie og lidt af smørret op i en pande. Den side af kødet der ikke har skinke og salvie pudres med lidt mel iblandet salt og peber. Steg kødet først på den melede side i et minuts tid.
Vend dem så og steg yderligere skinke-salvie siden i et minuts tid. Hæld hvidvin og marsala på panden og lad saltimbocca’erne snurre yderligere et par minutter.
Kom det sidste af smørret i panden og ryst den til smørret er optaget i saucen. Smag evt. til med salt og peber og server øjeblikkelig."
Min danske kone har prøvet at lave den her i London, og den smager rigtigt godt.
Vi i De Radikale mener, server hellere arabiske retter. - https://www.webopskrifter.dk/365/
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
ak31 synes ikke godt om
Sv: Saltimbocca ala Romana!
Radikal skrev:Oliver skrev:Admin skrev:
"Saltimbocca alla romana. Direkte oversat: "Springer i munden". (Se opskrift herunder) En italiensk klassiker med kalvekød, lufttørret skinke og salvie. Utrolig velsmagende - og hurtig at lave!
Husk at abonnere!
Saltimbocca ala Romana
4 pers.
6 kalveschnitzler
12 skiver parmaskinke
12 flotte salvieblade
1 stor spsk smør
Olivenolie
1 dl tør hvidvin
1 dl Marsala
Lidt mel
Salt og peber
Bank schnitzlerne tyndt ud. Det gøres lettest mellem to plasticposer. Del hver schnitzel i to eller tre stykker - afhængigt af størrelsen.
Læg et par salvieblade på hvert kødstykke og placer een skive skinke øverst. Derpå fæstnes skinke og salvieblad til kødet med en tandstik.
Varm olie og lidt af smørret op i en pande. Den side af kødet der ikke har skinke og salvie pudres med lidt mel iblandet salt og peber. Steg kødet først på den melede side i et minuts tid.
Vend dem så og steg yderligere skinke-salvie siden i et minuts tid. Hæld hvidvin og marsala på panden og lad saltimbocca’erne snurre yderligere et par minutter.
Kom det sidste af smørret i panden og ryst den til smørret er optaget i saucen. Smag evt. til med salt og peber og server øjeblikkelig."
Min danske kone har prøvet at lave den her i London, og den smager rigtigt godt.
Vi i De Radikale mener, server hellere arabiske retter. - https://www.webopskrifter.dk/365/
Svineri med din kommentar.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Saltimbocca ala Romana!
Radikal skrev:Oliver skrev:Admin skrev:
"Saltimbocca alla romana. Direkte oversat: "Springer i munden". (Se opskrift herunder) En italiensk klassiker med kalvekød, lufttørret skinke og salvie. Utrolig velsmagende - og hurtig at lave!
Husk at abonnere!
Saltimbocca ala Romana
4 pers.
6 kalveschnitzler
12 skiver parmaskinke
12 flotte salvieblade
1 stor spsk smør
Olivenolie
1 dl tør hvidvin
1 dl Marsala
Lidt mel
Salt og peber
Bank schnitzlerne tyndt ud. Det gøres lettest mellem to plasticposer. Del hver schnitzel i to eller tre stykker - afhængigt af størrelsen.
Læg et par salvieblade på hvert kødstykke og placer een skive skinke øverst. Derpå fæstnes skinke og salvieblad til kødet med en tandstik.
Varm olie og lidt af smørret op i en pande. Den side af kødet der ikke har skinke og salvie pudres med lidt mel iblandet salt og peber. Steg kødet først på den melede side i et minuts tid.
Vend dem så og steg yderligere skinke-salvie siden i et minuts tid. Hæld hvidvin og marsala på panden og lad saltimbocca’erne snurre yderligere et par minutter.
Kom det sidste af smørret i panden og ryst den til smørret er optaget i saucen. Smag evt. til med salt og peber og server øjeblikkelig."
Min danske kone har prøvet at lave den her i London, og den smager rigtigt godt.
Vi i De Radikale mener, server hellere arabiske retter. - https://www.webopskrifter.dk/365/
Føj for den lede. Hvorfor skal jeg som dansker, leve som muslimsk gede bonde. Føj føj da.
Muslimer som er så krævende, burde udelukkes fra det danske samfund.
Det næste de klager ove, er vel at bistandshjælpen ikke er stor nok.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Saltimbocca ala Romana!
ak31 skrev:Radikal skrev:Oliver skrev:Admin skrev:
"Saltimbocca alla romana. Direkte oversat: "Springer i munden". (Se opskrift herunder) En italiensk klassiker med kalvekød, lufttørret skinke og salvie. Utrolig velsmagende - og hurtig at lave!
Husk at abonnere!
Saltimbocca ala Romana
4 pers.
6 kalveschnitzler
12 skiver parmaskinke
12 flotte salvieblade
1 stor spsk smør
Olivenolie
1 dl tør hvidvin
1 dl Marsala
Lidt mel
Salt og peber
Bank schnitzlerne tyndt ud. Det gøres lettest mellem to plasticposer. Del hver schnitzel i to eller tre stykker - afhængigt af størrelsen.
Læg et par salvieblade på hvert kødstykke og placer een skive skinke øverst. Derpå fæstnes skinke og salvieblad til kødet med en tandstik.
Varm olie og lidt af smørret op i en pande. Den side af kødet der ikke har skinke og salvie pudres med lidt mel iblandet salt og peber. Steg kødet først på den melede side i et minuts tid.
Vend dem så og steg yderligere skinke-salvie siden i et minuts tid. Hæld hvidvin og marsala på panden og lad saltimbocca’erne snurre yderligere et par minutter.
Kom det sidste af smørret i panden og ryst den til smørret er optaget i saucen. Smag evt. til med salt og peber og server øjeblikkelig."
Min danske kone har prøvet at lave den her i London, og den smager rigtigt godt.
Vi i De Radikale mener, server hellere arabiske retter. - https://www.webopskrifter.dk/365/
Føj for den lede. Hvorfor skal jeg som dansker, leve som muslimsk gede bonde. Føj føj da.
Muslimer som er så krævende, burde udelukkes fra det danske samfund.
Det næste de klager ove, er vel at bistandshjælpen ikke er stor nok.
Vi i De Radikale mener, at det skal du for at undgå at blive alt for fed af den danske usunde mad. I spiser alt for mange kalorier og røre jer alt for lidt i hverdagen. Arabiske retter er derimod sund kost og mad.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
ak31 synes ikke godt om
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 12:15 af Stærke Andreas
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Taylor Swift?
Idag kl. 11:34 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal
» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Idag kl. 08:43 af Admin