FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 17:36 af Jojo

» Første muslimske borgmester.
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 17:30 af Jojo

» It svindel på Nettet?
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 17:16 af Jojo

» Spis rugbrød
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Sloppy Joe!
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Kan du lide Pizza? EmptyIdag kl. 11:08 af ak31


Kan du lide Pizza?

4 deltagere

Go down

Kan du lide Pizza? Empty Kan du lide Pizza?

Indlæg af Admin Søn 10 Mar 2024, 09:16

Pizza - med Nduja-pølse, pesto og sorte oliven!



"Pizza topper hitlisterne over verdens livretter! Her er en udgave med en fantastisk pølse - "Nduja" fra Calabrien i det sydlige Italien. Du kan købe den på nettet - og den er værd at lære at kende! (Opskrift herunder)

Du får det bedste resultat, hvis du lader dejen hvile natten over på køl.

Pizza m. Nduja, pesto og oliven

(Ca. 5 pizzaer)

Dej:

750 g tipo 00 mel
1/2 l lunt vand
3 g tørgær
5 g honning
25 g olivenolie
og 12 g salt

Kom 1/2 l lunt vand i røremaskinens skål. Tilsæt 3 g tørgær og 5 g honning og lad det stå i 10 minutter til du kan se at gæren bobler let og er aktiv.

Så røres 500 g mel i og dejen køres i røremaskinen i 5 min. Og lad så dejen hæve 1 time under et fugtigt viskestykke.

Når dejen har hævet i en time tilsættes halvdelen af det resterende mel - samt olie og salt.

Kør så dejen i røremaskinen til den er sammenhængende og glat. Tilsæt evt. det sidste af melet hvis der er behov. Og lad den så hæve under et fugtigt viskestykke i endnu 1 time.

Derpå deles dejen i stykker på 250 g og formes til boller. Det gøres ved at man ligesom folder dejen ind i sig selv. Placer dejbollerne i en beholder, dæk med et fugtigt viskestykke og lad dem hvile natten over på køl.

Dagen efter tages dejbollerne ud af køleskabet mindst en time inden de skal bruges. Lad dem få stuetemperatur inden de formes til pizzaer.

Smør et tyndt lag tomatsauce på pizza’en. Drys med revet mozzarella og læg små stykker af bøffelmozzarella rundt omkring. Derpå små stykker af Nduja.

Dryp med pesto og fordel lidt oliven på pizza’en.

Bag pizza’en ved 300 grader eller derover - gerne på en pizzasten - i 5-10 minutter.

Tomatsauce:

2 dåser hakkede, flåede tomater
1 stor spsk. koncentreret tomatpuré
2-3 spsk hakket, frisk oregano
1 lille løg
3-4 fed hvidløg
Et stort nip chiliflakes
Olivenolie
Salt, peber og sukker

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie sammen med hakket frisk oregano og lidt chili. Så tilsættes et par dåser hakkede, flåede tomater.

Og så får det lov til at simre roligt i ca. 30 minutter.

Så får den lige en tur med stavblenderen, - og så smager vi til med salt, peber og lidt sukker. - og sætter sovsen til afkøling.

Pesto:

1 stort bundt frisk basilikum
3-4 fed hvidløg
4-5 spsk revet parmesan
Salt og peber
Ca. 2 dl. olivenolie

Basilikum kommes i blenderen sammen med 3-4 fed hvidløg og 4-5 spsk revet parmesan og salt og peber.

Blend til den har den rette konsistens - den skal være let flydende.

Endvidere:

Nduja-pølse (Smørepølse fra Calabrien - kan skaffes på nettet)
Fast, revet mozzarella
Frisk bøffelmozzarella
Sorte Oliven"

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

ak31 synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Kan du lide Pizza? Empty Sv: Kan du lide Pizza?

Indlæg af ak31 Søn 10 Mar 2024, 12:23

Admin skrev:Pizza - med Nduja-pølse, pesto og sorte oliven!



"Pizza topper hitlisterne over verdens livretter! Her er en udgave med en fantastisk pølse - "Nduja" fra Calabrien i det sydlige Italien. Du kan købe den på nettet - og den er værd at lære at kende! (Opskrift herunder)

Du får det bedste resultat, hvis du lader dejen hvile natten over på køl.

Pizza m. Nduja, pesto og oliven

(Ca. 5 pizzaer)

Dej:

750 g tipo 00 mel
1/2 l lunt vand
3 g tørgær
5 g honning
25 g olivenolie
og 12 g salt

Kom 1/2 l lunt vand i røremaskinens skål. Tilsæt 3 g tørgær og 5 g honning og lad det stå i 10 minutter til du kan se at gæren bobler let og er aktiv.

Så røres 500 g mel i og dejen køres i røremaskinen i 5 min. Og lad så dejen hæve 1 time under et fugtigt viskestykke.

Når dejen har hævet i en time tilsættes halvdelen af det resterende mel - samt olie og salt.

Kør så dejen i røremaskinen til den er sammenhængende og glat. Tilsæt evt. det sidste af melet hvis der er behov. Og lad den så hæve under et fugtigt viskestykke i endnu 1 time.

Derpå deles dejen i stykker på 250 g og formes til boller. Det gøres ved at man ligesom folder dejen ind i sig selv. Placer dejbollerne i en beholder, dæk med et fugtigt viskestykke og lad dem hvile natten over på køl.

Dagen efter tages dejbollerne ud af køleskabet mindst en time inden de skal bruges. Lad dem få stuetemperatur inden de formes til pizzaer.

Smør et tyndt lag tomatsauce på pizza’en. Drys med revet mozzarella og læg små stykker af bøffelmozzarella rundt omkring. Derpå små stykker af Nduja.

Dryp med pesto og fordel lidt oliven på pizza’en.

Bag pizza’en ved 300 grader eller derover - gerne på en pizzasten - i 5-10 minutter.

Tomatsauce:

2 dåser hakkede, flåede tomater
1 stor spsk. koncentreret tomatpuré
2-3 spsk hakket, frisk oregano
1 lille løg
3-4 fed hvidløg
Et stort nip chiliflakes
Olivenolie
Salt, peber og sukker

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie sammen med hakket frisk oregano og lidt chili. Så tilsættes et par dåser hakkede, flåede tomater.

Og så får det lov til at simre roligt i ca. 30 minutter.

Så får den lige en tur med stavblenderen, - og så smager vi til med salt, peber og lidt sukker. - og sætter sovsen til afkøling.

Pesto:

1 stort bundt frisk basilikum
3-4 fed hvidløg
4-5 spsk revet parmesan
Salt og peber
Ca. 2 dl. olivenolie

Basilikum kommes i blenderen sammen med 3-4 fed hvidløg og 4-5 spsk revet parmesan og salt og peber.

Blend til den har den rette konsistens - den skal være let flydende.

Endvidere:

Nduja-pølse (Smørepølse fra Calabrien - kan skaffes på nettet)
Fast, revet mozzarella
Frisk bøffelmozzarella
Sorte Oliven"

Jeg elsker pizza, har lavet mange fra bunden.. Surprised

_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.

LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31
ak31

Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20

Jojo synes godt om

Radikal synes ikke godt om

Tilbage til toppen Go down

Kan du lide Pizza? Empty Sv: Kan du lide Pizza?

Indlæg af Radikal Søn 10 Mar 2024, 15:30

ak31 skrev:
Admin skrev:Pizza - med Nduja-pølse, pesto og sorte oliven!



"Pizza topper hitlisterne over verdens livretter! Her er en udgave med en fantastisk pølse - "Nduja" fra Calabrien i det sydlige Italien. Du kan købe den på nettet - og den er værd at lære at kende! (Opskrift herunder)

Du får det bedste resultat, hvis du lader dejen hvile natten over på køl.

Pizza m. Nduja, pesto og oliven

(Ca. 5 pizzaer)

Dej:

750 g tipo 00 mel
1/2 l lunt vand
3 g tørgær
5 g honning
25 g olivenolie
og 12 g salt

Kom 1/2 l lunt vand i røremaskinens skål. Tilsæt 3 g tørgær og 5 g honning og lad det stå i 10 minutter til du kan se at gæren bobler let og er aktiv.

Så røres 500 g mel i og dejen køres i røremaskinen i 5 min. Og lad så dejen hæve 1 time under et fugtigt viskestykke.

Når dejen har hævet i en time tilsættes halvdelen af det resterende mel - samt olie og salt.

Kør så dejen i røremaskinen til den er sammenhængende og glat. Tilsæt evt. det sidste af melet hvis der er behov. Og lad den så hæve under et fugtigt viskestykke i endnu 1 time.

Derpå deles dejen i stykker på 250 g og formes til boller. Det gøres ved at man ligesom folder dejen ind i sig selv. Placer dejbollerne i en beholder, dæk med et fugtigt viskestykke og lad dem hvile natten over på køl.

Dagen efter tages dejbollerne ud af køleskabet mindst en time inden de skal bruges. Lad dem få stuetemperatur inden de formes til pizzaer.

Smør et tyndt lag tomatsauce på pizza’en. Drys med revet mozzarella og læg små stykker af bøffelmozzarella rundt omkring. Derpå små stykker af Nduja.

Dryp med pesto og fordel lidt oliven på pizza’en.

Bag pizza’en ved 300 grader eller derover - gerne på en pizzasten - i 5-10 minutter.

Tomatsauce:

2 dåser hakkede, flåede tomater
1 stor spsk. koncentreret tomatpuré
2-3 spsk hakket, frisk oregano
1 lille løg
3-4 fed hvidløg
Et stort nip chiliflakes
Olivenolie
Salt, peber og sukker

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie sammen med hakket frisk oregano og lidt chili. Så tilsættes et par dåser hakkede, flåede tomater.

Og så får det lov til at simre roligt i ca. 30 minutter.

Så får den lige en tur med stavblenderen, - og så smager vi til med salt, peber og lidt sukker. - og sætter sovsen til afkøling.

Pesto:

1 stort bundt frisk basilikum
3-4 fed hvidløg
4-5 spsk revet parmesan
Salt og peber
Ca. 2 dl. olivenolie

Basilikum kommes i blenderen sammen med 3-4 fed hvidløg og 4-5 spsk revet parmesan og salt og peber.

Blend til den har den rette konsistens - den skal være let flydende.

Endvidere:

Nduja-pølse (Smørepølse fra Calabrien - kan skaffes på nettet)
Fast, revet mozzarella
Frisk bøffelmozzarella
Sorte Oliven"

Jeg elsker pizza, har lavet mange fra bunden.. Surprised

Vi i De Radikale mener, føj for den da. Shocked Very Happy
Radikal
Radikal

Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19

ak31 og Jojo synes ikke godt om

Tilbage til toppen Go down

Kan du lide Pizza? Empty Sv: Kan du lide Pizza?

Indlæg af Jojo Søn 10 Mar 2024, 19:11

Radikal skrev:
ak31 skrev:
Admin skrev:Pizza - med Nduja-pølse, pesto og sorte oliven!



"Pizza topper hitlisterne over verdens livretter! Her er en udgave med en fantastisk pølse - "Nduja" fra Calabrien i det sydlige Italien. Du kan købe den på nettet - og den er værd at lære at kende! (Opskrift herunder)

Du får det bedste resultat, hvis du lader dejen hvile natten over på køl.

Pizza m. Nduja, pesto og oliven

(Ca. 5 pizzaer)

Dej:

750 g tipo 00 mel
1/2 l lunt vand
3 g tørgær
5 g honning
25 g olivenolie
og 12 g salt

Kom 1/2 l lunt vand i røremaskinens skål. Tilsæt 3 g tørgær og 5 g honning og lad det stå i 10 minutter til du kan se at gæren bobler let og er aktiv.

Så røres 500 g mel i og dejen køres i røremaskinen i 5 min. Og lad så dejen hæve 1 time under et fugtigt viskestykke.

Når dejen har hævet i en time tilsættes halvdelen af det resterende mel - samt olie og salt.

Kør så dejen i røremaskinen til den er sammenhængende og glat. Tilsæt evt. det sidste af melet hvis der er behov. Og lad den så hæve under et fugtigt viskestykke i endnu 1 time.

Derpå deles dejen i stykker på 250 g og formes til boller. Det gøres ved at man ligesom folder dejen ind i sig selv. Placer dejbollerne i en beholder, dæk med et fugtigt viskestykke og lad dem hvile natten over på køl.

Dagen efter tages dejbollerne ud af køleskabet mindst en time inden de skal bruges. Lad dem få stuetemperatur inden de formes til pizzaer.

Smør et tyndt lag tomatsauce på pizza’en. Drys med revet mozzarella og læg små stykker af bøffelmozzarella rundt omkring. Derpå små stykker af Nduja.

Dryp med pesto og fordel lidt oliven på pizza’en.

Bag pizza’en ved 300 grader eller derover - gerne på en pizzasten - i 5-10 minutter.

Tomatsauce:

2 dåser hakkede, flåede tomater
1 stor spsk. koncentreret tomatpuré
2-3 spsk hakket, frisk oregano
1 lille løg
3-4 fed hvidløg
Et stort nip chiliflakes
Olivenolie
Salt, peber og sukker

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie sammen med hakket frisk oregano og lidt chili. Så tilsættes et par dåser hakkede, flåede tomater.

Og så får det lov til at simre roligt i ca. 30 minutter.

Så får den lige en tur med stavblenderen, - og så smager vi til med salt, peber og lidt sukker. - og sætter sovsen til afkøling.

Pesto:

1 stort bundt frisk basilikum
3-4 fed hvidløg
4-5 spsk revet parmesan
Salt og peber
Ca. 2 dl. olivenolie

Basilikum kommes i blenderen sammen med 3-4 fed hvidløg og 4-5 spsk revet parmesan og salt og peber.

Blend til den har den rette konsistens - den skal være let flydende.

Endvidere:

Nduja-pølse (Smørepølse fra Calabrien - kan skaffes på nettet)
Fast, revet mozzarella
Frisk bøffelmozzarella
Sorte Oliven"

Jeg elsker pizza, har lavet mange fra bunden.. Surprised

Vi i De Radikale mener, føj for den da. Shocked Very Happy

Hvorfor kan du ikke lide den ret, den smager da godt? Very Happy
Jojo
Jojo

Antal indlæg : 216
Join date : 03/09/23
Geografisk sted : Sønderjylland

ak31 synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Kan du lide Pizza? Empty Sv: Kan du lide Pizza?

Indlæg af ak31 Søn 10 Mar 2024, 20:10

Oliver skrev:
Radikal skrev:
ak31 skrev:
Admin skrev:Pizza - med Nduja-pølse, pesto og sorte oliven!



"Pizza topper hitlisterne over verdens livretter! Her er en udgave med en fantastisk pølse - "Nduja" fra Calabrien i det sydlige Italien. Du kan købe den på nettet - og den er værd at lære at kende! (Opskrift herunder)

Du får det bedste resultat, hvis du lader dejen hvile natten over på køl.

Pizza m. Nduja, pesto og oliven

(Ca. 5 pizzaer)

Dej:

750 g tipo 00 mel
1/2 l lunt vand
3 g tørgær
5 g honning
25 g olivenolie
og 12 g salt

Kom 1/2 l lunt vand i røremaskinens skål. Tilsæt 3 g tørgær og 5 g honning og lad det stå i 10 minutter til du kan se at gæren bobler let og er aktiv.

Så røres 500 g mel i og dejen køres i røremaskinen i 5 min. Og lad så dejen hæve 1 time under et fugtigt viskestykke.

Når dejen har hævet i en time tilsættes halvdelen af det resterende mel - samt olie og salt.

Kør så dejen i røremaskinen til den er sammenhængende og glat. Tilsæt evt. det sidste af melet hvis der er behov. Og lad den så hæve under et fugtigt viskestykke i endnu 1 time.

Derpå deles dejen i stykker på 250 g og formes til boller. Det gøres ved at man ligesom folder dejen ind i sig selv. Placer dejbollerne i en beholder, dæk med et fugtigt viskestykke og lad dem hvile natten over på køl.

Dagen efter tages dejbollerne ud af køleskabet mindst en time inden de skal bruges. Lad dem få stuetemperatur inden de formes til pizzaer.

Smør et tyndt lag tomatsauce på pizza’en. Drys med revet mozzarella og læg små stykker af bøffelmozzarella rundt omkring. Derpå små stykker af Nduja.

Dryp med pesto og fordel lidt oliven på pizza’en.

Bag pizza’en ved 300 grader eller derover - gerne på en pizzasten - i 5-10 minutter.

Tomatsauce:

2 dåser hakkede, flåede tomater
1 stor spsk. koncentreret tomatpuré
2-3 spsk hakket, frisk oregano
1 lille løg
3-4 fed hvidløg
Et stort nip chiliflakes
Olivenolie
Salt, peber og sukker

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie sammen med hakket frisk oregano og lidt chili. Så tilsættes et par dåser hakkede, flåede tomater.

Og så får det lov til at simre roligt i ca. 30 minutter.

Så får den lige en tur med stavblenderen, - og så smager vi til med salt, peber og lidt sukker. - og sætter sovsen til afkøling.

Pesto:

1 stort bundt frisk basilikum
3-4 fed hvidløg
4-5 spsk revet parmesan
Salt og peber
Ca. 2 dl. olivenolie

Basilikum kommes i blenderen sammen med 3-4 fed hvidløg og 4-5 spsk revet parmesan og salt og peber.

Blend til den har den rette konsistens - den skal være let flydende.

Endvidere:

Nduja-pølse (Smørepølse fra Calabrien - kan skaffes på nettet)
Fast, revet mozzarella
Frisk bøffelmozzarella
Sorte Oliven"

Jeg elsker pizza, har lavet mange fra bunden.. Surprised

Vi i De Radikale mener, føj for den da. Shocked Very Happy


Ja, ham der radikal burde slet ikke bo i Danmark. Han kan slet ikke lide noget der er dansk. Men det værster er, at han kalder Danmark for VORES LAND. Han burde flytte til sandland med kameler. Kan du lide Pizza? 2714  Kan du lide Pizza? 1f42a  Kan du lide Pizza? 1f42a  Kan du lide Pizza? 1f42a

_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.

LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31
ak31

Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20

Jojo synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Kan du lide Pizza? Empty Sv: Kan du lide Pizza?

Indlæg af Jojo Man 11 Mar 2024, 16:49

ak31 skrev:
Oliver skrev:
Radikal skrev:
ak31 skrev:
Admin skrev:Pizza - med Nduja-pølse, pesto og sorte oliven!



"Pizza topper hitlisterne over verdens livretter! Her er en udgave med en fantastisk pølse - "Nduja" fra Calabrien i det sydlige Italien. Du kan købe den på nettet - og den er værd at lære at kende! (Opskrift herunder)

Du får det bedste resultat, hvis du lader dejen hvile natten over på køl.

Pizza m. Nduja, pesto og oliven

(Ca. 5 pizzaer)

Dej:

750 g tipo 00 mel
1/2 l lunt vand
3 g tørgær
5 g honning
25 g olivenolie
og 12 g salt

Kom 1/2 l lunt vand i røremaskinens skål. Tilsæt 3 g tørgær og 5 g honning og lad det stå i 10 minutter til du kan se at gæren bobler let og er aktiv.

Så røres 500 g mel i og dejen køres i røremaskinen i 5 min. Og lad så dejen hæve 1 time under et fugtigt viskestykke.

Når dejen har hævet i en time tilsættes halvdelen af det resterende mel - samt olie og salt.

Kør så dejen i røremaskinen til den er sammenhængende og glat. Tilsæt evt. det sidste af melet hvis der er behov. Og lad den så hæve under et fugtigt viskestykke i endnu 1 time.

Derpå deles dejen i stykker på 250 g og formes til boller. Det gøres ved at man ligesom folder dejen ind i sig selv. Placer dejbollerne i en beholder, dæk med et fugtigt viskestykke og lad dem hvile natten over på køl.

Dagen efter tages dejbollerne ud af køleskabet mindst en time inden de skal bruges. Lad dem få stuetemperatur inden de formes til pizzaer.

Smør et tyndt lag tomatsauce på pizza’en. Drys med revet mozzarella og læg små stykker af bøffelmozzarella rundt omkring. Derpå små stykker af Nduja.

Dryp med pesto og fordel lidt oliven på pizza’en.

Bag pizza’en ved 300 grader eller derover - gerne på en pizzasten - i 5-10 minutter.

Tomatsauce:

2 dåser hakkede, flåede tomater
1 stor spsk. koncentreret tomatpuré
2-3 spsk hakket, frisk oregano
1 lille løg
3-4 fed hvidløg
Et stort nip chiliflakes
Olivenolie
Salt, peber og sukker

Hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie sammen med hakket frisk oregano og lidt chili. Så tilsættes et par dåser hakkede, flåede tomater.

Og så får det lov til at simre roligt i ca. 30 minutter.

Så får den lige en tur med stavblenderen, - og så smager vi til med salt, peber og lidt sukker. - og sætter sovsen til afkøling.

Pesto:

1 stort bundt frisk basilikum
3-4 fed hvidløg
4-5 spsk revet parmesan
Salt og peber
Ca. 2 dl. olivenolie

Basilikum kommes i blenderen sammen med 3-4 fed hvidløg og 4-5 spsk revet parmesan og salt og peber.

Blend til den har den rette konsistens - den skal være let flydende.

Endvidere:

Nduja-pølse (Smørepølse fra Calabrien - kan skaffes på nettet)
Fast, revet mozzarella
Frisk bøffelmozzarella
Sorte Oliven"

Jeg elsker pizza, har lavet mange fra bunden.. Surprised

Vi i De Radikale mener, føj for den da. Shocked Very Happy


Ja, ham der radikal burde slet ikke bo i Danmark. Han kan slet ikke lide noget der er dansk. Men det værster er, at han kalder Danmark for VORES LAND. Han burde flytte til sandland med kameler. Kan du lide Pizza? 2714  Kan du lide Pizza? 1f42a  Kan du lide Pizza? 1f42a  Kan du lide Pizza? 1f42a

Hvad mener han med vores land? Jeg læser han går ind for muslimer. Måske mener han muslimernes land i stedet for danskernes land? Rolling Eyes
Jojo
Jojo

Antal indlæg : 216
Join date : 03/09/23
Geografisk sted : Sønderjylland

Tilbage til toppen Go down

Kan du lide Pizza? Empty Sv: Kan du lide Pizza?

Indlæg af Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum