FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Spis rugbrød
Fish and chips! EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Fish and chips! EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Fish and chips! EmptyIdag kl. 15:35 af Gæst

» Første muslimske borgmester.
Fish and chips! EmptyIdag kl. 12:14 af ak31

» Sloppy Joe!
Fish and chips! EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Fish and chips! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Fish and chips! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Fish and chips! EmptyIdag kl. 11:08 af ak31

» It svindel på Nettet?
Fish and chips! EmptyIdag kl. 10:01 af Radikal


Fish and chips!

4 deltagere

Go down

Fish and chips! Empty Fish and chips!

Indlæg af Admin Søn 17 Mar 2024, 09:14

Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....

Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London? Very Happy



"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid...😉 (Opskrift herunder)

Fish and chips

4 pers.

4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)

Frituredej:

200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl

Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.

Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.

Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.

Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.


Chips:

Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt

Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.

Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.

Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.

Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.

Mushy peas:

400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber

Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.

Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.

Tatar sauce:

3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber

Rør mayonnaise og sennep sammen.

Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Radikal og Jojo synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Fish and chips! Empty Sv: Fish and chips!

Indlæg af Jojo Søn 17 Mar 2024, 15:08

Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....

Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London? Very Happy



"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid...😉 (Opskrift herunder)

Fish and chips

4 pers.

4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)

Frituredej:

200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl

Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.

Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.

Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.

Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.


Chips:

Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt

Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.

Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.

Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.

Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.

Mushy peas:

400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber

Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.

Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.

Tatar sauce:

3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber

Rør mayonnaise og sennep sammen.

Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."

Ja, jeg laver den tit til min mand og jeg. Det er en Engelsk klassiker som han forlanger af og til. Very Happy
Jojo
Jojo

Antal indlæg : 213
Join date : 03/09/23
Geografisk sted : Sønderjylland

Admin og Radikal synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Fish and chips! Empty Sv: Fish and chips!

Indlæg af Radikal Søn 17 Mar 2024, 16:40

Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....

Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London? Very Happy



"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid...😉 (Opskrift herunder)

Fish and chips

4 pers.

4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)

Frituredej:

200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl

Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.

Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.

Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.

Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.


Chips:

Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt

Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.

Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.

Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.

Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.

Mushy peas:

400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber

Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.

Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.

Tatar sauce:

3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber

Rør mayonnaise og sennep sammen.

Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."

Vi i De Radikale mener, at retten er okay, men der er også en del fisk og skaldyr, der er forbudt (haram) for muslimer. Det gælder hummer, tun, krebs, ål. De almindeligste fisk – fiskefilet, sild, rejer og torsk, er der ingen problemer med. Shocked Very Happy
Radikal
Radikal

Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19

Tilbage til toppen Go down

Fish and chips! Empty Sv: Fish and chips!

Indlæg af ak31 Søn 17 Mar 2024, 18:29

Radikal skrev:
Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....

Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London? Very Happy



"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid...😉 (Opskrift herunder)

Fish and chips

4 pers.

4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)

Frituredej:

200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl

Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.

Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.

Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.

Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.


Chips:

Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt

Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.

Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.

Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.

Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.

Mushy peas:

400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber

Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.

Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.

Tatar sauce:

3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber

Rør mayonnaise og sennep sammen.

Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."

Vi i De Radikale mener, at retten er okay, men der er også en del fisk og skaldyr, der er forbudt (haram) for muslimer. Det gælder hummer, tun, krebs, ål. De almindeligste fisk – fiskefilet, sild, rejer og torsk, er der ingen problemer med. Shocked Very Happy

Fiskefileter en fisk, hvor hoved og benene er skåret fra. Det kan være mange forskellige fisk, det er nødvendig ikke fra en rødspætte.
Nogle torsk har også kun 2 ben. jocolor geek

_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.

LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31
ak31

Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20

Admin synes godt om

Radikal synes ikke godt om

Tilbage til toppen Go down

Fish and chips! Empty Sv: Fish and chips!

Indlæg af Radikal Tors 21 Mar 2024, 09:09

ak31 skrev:
Radikal skrev:
Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....

Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London? Very Happy



"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid...😉 (Opskrift herunder)

Fish and chips

4 pers.

4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)

Frituredej:

200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl

Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.

Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.

Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.

Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.


Chips:

Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt

Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.

Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.

Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.

Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.

Mushy peas:

400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber

Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.

Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.

Tatar sauce:

3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber

Rør mayonnaise og sennep sammen.

Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."

Vi i De Radikale mener, at retten er okay, men der er også en del fisk og skaldyr, der er forbudt (haram) for muslimer. Det gælder hummer, tun, krebs, ål. De almindeligste fisk – fiskefilet, sild, rejer og torsk, er der ingen problemer med. Shocked Very Happy

Fiskefileter en fisk, hvor hoved og benene er skåret fra. Det kan være mange forskellige fisk, det er nødvendig ikke fra en rødspætte.
Nogle torsk har også kun 2 ben. jocolor geek

Vi i De Radikale mener, at der ikke er nogen problemer med torsk til muslimer din torsk. Mad Shocked Very Happy
Radikal
Radikal

Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19

ak31 synes ikke godt om

Tilbage til toppen Go down

Fish and chips! Empty Sv: Fish and chips!

Indlæg af ak31 Tors 21 Mar 2024, 18:04

Radikal skrev:
ak31 skrev:
Radikal skrev:
Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....

Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London? Very Happy



"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid...😉 (Opskrift herunder)

Fish and chips

4 pers.

4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)

Frituredej:

200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl

Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.

Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.

Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.

Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.


Chips:

Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt

Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.

Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.

Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.

Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.

Mushy peas:

400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber

Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.

Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.

Tatar sauce:

3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber

Rør mayonnaise og sennep sammen.

Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."

Vi i De Radikale mener, at retten er okay, men der er også en del fisk og skaldyr, der er forbudt (haram) for muslimer. Det gælder hummer, tun, krebs, ål. De almindeligste fisk – fiskefilet, sild, rejer og torsk, er der ingen problemer med. Shocked Very Happy

Fiskefileter en fisk, hvor hoved og benene er skåret fra. Det kan være mange forskellige fisk, det er nødvendig ikke fra en rødspætte.
Nogle torsk har også kun 2 ben. jocolor geek

Vi i De Radikale mener, at der ikke er nogen problemer med torsk til muslimer din torsk. Mad Shocked Very Happy

Jeg takker undermåleren for den fine tittel. Fish and chips! 1f433

_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.

LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31
ak31

Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20

Tilbage til toppen Go down

Fish and chips! Empty Sv: Fish and chips!

Indlæg af Sponsoreret inhold


Sponsoreret inhold


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum