Søg
Seneste emner
Fish and chips!
4 deltagere
Side 1 af 1
Fish and chips!
Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....
Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London?
"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid... (Opskrift herunder)
Fish and chips
4 pers.
4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)
Frituredej:
200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl
Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.
Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.
Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.
Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.
Chips:
Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt
Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.
Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.
Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.
Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.
Mushy peas:
400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber
Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.
Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.
Tatar sauce:
3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber
Rør mayonnaise og sennep sammen.
Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."
Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London?
"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid... (Opskrift herunder)
Fish and chips
4 pers.
4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)
Frituredej:
200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl
Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.
Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.
Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.
Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.
Chips:
Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt
Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.
Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.
Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.
Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.
Mushy peas:
400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber
Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.
Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.
Tatar sauce:
3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber
Rør mayonnaise og sennep sammen.
Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Radikal og Jojo synes godt om
Sv: Fish and chips!
Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....
Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London?
"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid... (Opskrift herunder)
Fish and chips
4 pers.
4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)
Frituredej:
200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl
Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.
Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.
Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.
Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.
Chips:
Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt
Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.
Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.
Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.
Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.
Mushy peas:
400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber
Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.
Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.
Tatar sauce:
3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber
Rør mayonnaise og sennep sammen.
Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."
Ja, jeg laver den tit til min mand og jeg. Det er en Engelsk klassiker som han forlanger af og til.
Jojo- Antal indlæg : 213
Join date : 03/09/23
Geografisk sted : Sønderjylland
Admin og Radikal synes godt om
Sv: Fish and chips!
Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....
Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London?
"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid... (Opskrift herunder)
Fish and chips
4 pers.
4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)
Frituredej:
200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl
Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.
Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.
Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.
Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.
Chips:
Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt
Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.
Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.
Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.
Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.
Mushy peas:
400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber
Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.
Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.
Tatar sauce:
3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber
Rør mayonnaise og sennep sammen.
Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."
Vi i De Radikale mener, at retten er okay, men der er også en del fisk og skaldyr, der er forbudt (haram) for muslimer. Det gælder hummer, tun, krebs, ål. De almindeligste fisk – fiskefilet, sild, rejer og torsk, er der ingen problemer med.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
Sv: Fish and chips!
Radikal skrev:Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....
Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London?
"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid... (Opskrift herunder)
Fish and chips
4 pers.
4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)
Frituredej:
200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl
Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.
Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.
Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.
Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.
Chips:
Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt
Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.
Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.
Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.
Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.
Mushy peas:
400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber
Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.
Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.
Tatar sauce:
3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber
Rør mayonnaise og sennep sammen.
Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."
Vi i De Radikale mener, at retten er okay, men der er også en del fisk og skaldyr, der er forbudt (haram) for muslimer. Det gælder hummer, tun, krebs, ål. De almindeligste fisk – fiskefilet, sild, rejer og torsk, er der ingen problemer med.
Fiskefileter en fisk, hvor hoved og benene er skåret fra. Det kan være mange forskellige fisk, det er nødvendig ikke fra en rødspætte.
Nogle torsk har også kun 2 ben.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Admin synes godt om
Radikal synes ikke godt om
Sv: Fish and chips!
ak31 skrev:Radikal skrev:Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....
Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London?
"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid... (Opskrift herunder)
Fish and chips
4 pers.
4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)
Frituredej:
200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl
Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.
Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.
Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.
Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.
Chips:
Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt
Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.
Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.
Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.
Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.
Mushy peas:
400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber
Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.
Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.
Tatar sauce:
3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber
Rør mayonnaise og sennep sammen.
Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."
Vi i De Radikale mener, at retten er okay, men der er også en del fisk og skaldyr, der er forbudt (haram) for muslimer. Det gælder hummer, tun, krebs, ål. De almindeligste fisk – fiskefilet, sild, rejer og torsk, er der ingen problemer med.
Fiskefileter en fisk, hvor hoved og benene er skåret fra. Det kan være mange forskellige fisk, det er nødvendig ikke fra en rødspætte.
Nogle torsk har også kun 2 ben.
Vi i De Radikale mener, at der ikke er nogen problemer med torsk til muslimer din torsk.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
ak31 synes ikke godt om
Sv: Fish and chips!
Radikal skrev:ak31 skrev:Radikal skrev:Admin skrev:Fish and chips - et hit fra ønskebrønden....
Selv Radikal kan være med her, og særlig selvfølgelig Oliver og konen fra London?
"En Engelsk klassiker, der aldrig går af mode. Serveret med tatarsauce og mushy peas. Blæs på at dit hjem kommer til at dufte lidt af grillbar. Det forsvinder når du har luftet ud en uges tid... (Opskrift herunder)
Fish and chips
4 pers.
4 flotte, aflange stykker torskefilet (kunne også være kuller eller kulmule)
Frituredej:
200 g mel
200 g rismel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 spsk flydende honning
3 dl vodka (den billigste...)
3 dl pilsner øl
Til frituredejen blandes mel, rismel, bagepulver og salt. Vend derpå flydende honning, vodka og øl i. Arbejd ikke for meget med dejen, den skal blot lige blandes. Sæt den koldt i 1/2 time.
Fiskestykkerne saltes i 20 minutter før brug. Derpå pudres de let med rismel, vendes i frituredejen og kommes i 180 grader varm olie.
Friter dem evt. i hold - det er vigtigt ikke at overlæsse frituren. Dryp evt. lidt ekstra frituredej på stykkerne undervejs.
Læg dem på en bagerist og hold dem evt. lune i en 80 grader varm ovn mens det øvrige friteres.
Chips:
Ca. 6-8 bagekartofler - meget gerne Bintje
1 1/2 l fritureolie
Salt
Skræl kartoflerne og skær dem i ensartede stave. Læg dem i koldt vand som skiftes indtil vandet er klart. Kog kartoflerne i saltet vand til de er næsten møre. Dryp dem af og læg dem på et viskestykke og lad dem køle helt af.
Friter dem derpå i 140 grader varm olie til de lige begynder at få lidt farve.
Overlæs ikke frituregryden, men gør det i hold. Fisk dem op og læg dem på en bagerist. Når de er kølede lidt af lægges de på et fad, der kan gå i køleskabet. Lad dem hvile der til de er helt kolde. På dette stadie kan de også pakkes i fryseposer og fryses ned.
Friter dem en sidste gang i 180 grader varm olie til de er gyldne og sprøde.
Vend dem hurtigt med salt og server øjeblikkelig.
Mushy peas:
400 g frosne ærter
100 g smør
2-3 spsk finthakket mynte
Citronsaft
Salt og peber
Kom ærterne i en gryde med lidt vand i bunden. Lad dem dampe i et par minutter under låg. Kom smør og finthakket mynte i gryden og mos det hele godt sammen.
Man kan evt. bruge en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber og server mushy peas lune.
Tatar sauce:
3-4 spsk mayonnaise
1-2 spsk creme fraiche
1 tsk dijonsennep
1 spsk. finthakkede kapers
2-3 finthakkede cornichoner
1 spsk. finthakket skalotteløg
1 spsk hakket esdragon
1 spsk. finthakket purløg
1 spsk hakket dild
Evt. salt og peber
Rør mayonnaise og sennep sammen.
Hak alle ingredienser ganske fint og kom dem i mayonnaisen. Hvis ikke mayonnaisen er smagt til, kan yderligere salt og peber tilsættes."
Vi i De Radikale mener, at retten er okay, men der er også en del fisk og skaldyr, der er forbudt (haram) for muslimer. Det gælder hummer, tun, krebs, ål. De almindeligste fisk – fiskefilet, sild, rejer og torsk, er der ingen problemer med.
Fiskefileter en fisk, hvor hoved og benene er skåret fra. Det kan være mange forskellige fisk, det er nødvendig ikke fra en rødspætte.
Nogle torsk har også kun 2 ben.
Vi i De Radikale mener, at der ikke er nogen problemer med torsk til muslimer din torsk.
Jeg takker undermåleren for den fine tittel.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal