FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 17:36 af Jojo

» Første muslimske borgmester.
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 17:30 af Jojo

» It svindel på Nettet?
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 17:16 af Jojo

» Spis rugbrød
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 17:08 af Jojo

» Taylor Swift?
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 15:46 af Gæst

» Sloppy Joe!
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 11:41 af Nationalpigen

» Maj kulde gør laderne fulde?
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 11:18 af ak31

» Så du pinsesolen danse?
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 11:17 af Nationalpigen

» Svære opgaver!
Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! EmptyIdag kl. 11:08 af ak31


Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert!

Go down

Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert! Empty Kalve escalope fra Normandiet - hurtigt, nemt og lækkert!

Indlæg af Admin Søn 24 Mar 2024, 08:59



"Kalve escaloper (eller schnitzler) i en skøn cremet sauce med calvados og æblecider, creme fraiche, løg og champignoner! (Opskrift herunder)

Kalve escalope fra Normandiet

4 pers.

4 kalveschnitzler
2 store løg
Ca. 400 g hvide champignoner
1 stor spsk. smør
5-6 cl. calvados
2-3 dl. tør cider
400 g creme fraiche 38%
Lidt koncentreret kalvefond
Ca. 400 g frisk pasta - f.eks tagliatelle

Skær løgene i kvarte og derpå i tynde skiver. Skær champignonerne i ikke alt for tynde skiver.

Kalveschnitzlerne krydres med salt og peber og steges i brusende smør i et minuts tid på hver side. Tag dem af panden og sæt dem til side.

Kom løgene på panden og lad dem stege til de falder sammen og bliver bløde, men ikke tager farve. Kom champignonerne ved og lad dem stege med til de også er faldet sammen og har afgivet deres væde. Hæld calvados ved og flamber.

Hæld tør cider ved og lad blandingen koge lidt ind. Kom derpå creme fraiche i panden og bland godt. Lad det hele simre i et par minutter til sovsen tykner lidt.

Smag til med lidt koncentreret kødkraft og evt. peber. Kom schnitzlerne tilbage på panden og varm dem igennem i saucen.

Server med tagliatelle eller evt. ris og drik resten af cideren til."

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 9560
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

ak31 synes godt om

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum