Søg
Seneste emner
Karbonader....eller er det krebinetter?
4 deltagere
Side 1 af 1
Karbonader....eller er det krebinetter?
Karbonader....eller er det krebinetter?
Nok ikke en ret for Radikal?
En bøf reserve på en søndag?
"Hvad er forskellen? Det bliver du muligvis ikke klogere på efter denne video...Men du får en opskrift på karbonader....eller krebinetter. Og det er jo altid godt. (Opskrift herunder)
Karbonader med brasekartofler og stuvede grøntsager
4 pers
500 g hakket kalv og flæsk
150 g bacon
2 æg
Rasp
100 g flæskesvær (evt. de spanske tocifritos)
Smør
Olie
1 kg faste kartofler
4-6 gulerødder
3-400 g frosne ærter
Opbagning af smør og mel
8 dl sødmælk
Persille
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kog dem al dente i saltet vand.
Det sidste minut kommes de frosne ærter ved. Si vandet fra. Lav en opbagning af smør og mel og tilsæt kold mælk mens der piskes til blandingen er som en let stuvning.
Smag til med salt, peber og revet muskat. Vend gulerødder og ærter og finthakket persille i.
Hak baconet ret fint og bland det med det hakkede kalv og flæsk. Form fire karbonader, som krydres med salt og peber.
Flæskesværene hakkes relativt fint og blandes med raspen. Pisk æggene sammen. Vend karbonaderne i de piskede æg og derpå i flæskesvær-raspblandingen. Tryk den godt fast på karbonaderne.
Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem roligt i en blanding af smør og olie til de er gyldne. Smag dem til med salt og peber.
Steg ligeledes karbonaderne i smør og olie i 5-6 minutter på hver side til de er smukt gyldne. Pas på med varmen, så de ikke får for meget farve før de er tilberedt indeni.
Server karbonaderne med brasekartoflerne og de stuvede grøntsager."
Nok ikke en ret for Radikal?
En bøf reserve på en søndag?
"Hvad er forskellen? Det bliver du muligvis ikke klogere på efter denne video...Men du får en opskrift på karbonader....eller krebinetter. Og det er jo altid godt. (Opskrift herunder)
Karbonader med brasekartofler og stuvede grøntsager
4 pers
500 g hakket kalv og flæsk
150 g bacon
2 æg
Rasp
100 g flæskesvær (evt. de spanske tocifritos)
Smør
Olie
1 kg faste kartofler
4-6 gulerødder
3-400 g frosne ærter
Opbagning af smør og mel
8 dl sødmælk
Persille
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kog dem al dente i saltet vand.
Det sidste minut kommes de frosne ærter ved. Si vandet fra. Lav en opbagning af smør og mel og tilsæt kold mælk mens der piskes til blandingen er som en let stuvning.
Smag til med salt, peber og revet muskat. Vend gulerødder og ærter og finthakket persille i.
Hak baconet ret fint og bland det med det hakkede kalv og flæsk. Form fire karbonader, som krydres med salt og peber.
Flæskesværene hakkes relativt fint og blandes med raspen. Pisk æggene sammen. Vend karbonaderne i de piskede æg og derpå i flæskesvær-raspblandingen. Tryk den godt fast på karbonaderne.
Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem roligt i en blanding af smør og olie til de er gyldne. Smag dem til med salt og peber.
Steg ligeledes karbonaderne i smør og olie i 5-6 minutter på hver side til de er smukt gyldne. Pas på med varmen, så de ikke får for meget farve før de er tilberedt indeni.
Server karbonaderne med brasekartoflerne og de stuvede grøntsager."
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
Sv: Karbonader....eller er det krebinetter?
Admin skrev:Karbonader....eller er det krebinetter?
Nok ikke en ret for Radikal?
En bøf reserve på en søndag?
"Hvad er forskellen? Det bliver du muligvis ikke klogere på efter denne video...Men du får en opskrift på karbonader....eller krebinetter. Og det er jo altid godt. (Opskrift herunder)
Karbonader med brasekartofler og stuvede grøntsager
4 pers
500 g hakket kalv og flæsk
150 g bacon
2 æg
Rasp
100 g flæskesvær (evt. de spanske tocifritos)
Smør
Olie
1 kg faste kartofler
4-6 gulerødder
3-400 g frosne ærter
Opbagning af smør og mel
8 dl sødmælk
Persille
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kog dem al dente i saltet vand.
Det sidste minut kommes de frosne ærter ved. Si vandet fra. Lav en opbagning af smør og mel og tilsæt kold mælk mens der piskes til blandingen er som en let stuvning.
Smag til med salt, peber og revet muskat. Vend gulerødder og ærter og finthakket persille i.
Hak baconet ret fint og bland det med det hakkede kalv og flæsk. Form fire karbonader, som krydres med salt og peber.
Flæskesværene hakkes relativt fint og blandes med raspen. Pisk æggene sammen. Vend karbonaderne i de piskede æg og derpå i flæskesvær-raspblandingen. Tryk den godt fast på karbonaderne.
Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem roligt i en blanding af smør og olie til de er gyldne. Smag dem til med salt og peber.
Steg ligeledes karbonaderne i smør og olie i 5-6 minutter på hver side til de er smukt gyldne. Pas på med varmen, så de ikke får for meget farve før de er tilberedt indeni.
Server karbonaderne med brasekartoflerne og de stuvede grøntsager."
Vi i De Radikale mener, nej føj for den da.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
ak31 og Jojo synes ikke godt om
Sv: Karbonader....eller er det krebinetter?
Radikal skrev:Admin skrev:Karbonader....eller er det krebinetter?
Nok ikke en ret for Radikal?
En bøf reserve på en søndag?
"Hvad er forskellen? Det bliver du muligvis ikke klogere på efter denne video...Men du får en opskrift på karbonader....eller krebinetter. Og det er jo altid godt. (Opskrift herunder)
Karbonader med brasekartofler og stuvede grøntsager
4 pers
500 g hakket kalv og flæsk
150 g bacon
2 æg
Rasp
100 g flæskesvær (evt. de spanske tocifritos)
Smør
Olie
1 kg faste kartofler
4-6 gulerødder
3-400 g frosne ærter
Opbagning af smør og mel
8 dl sødmælk
Persille
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kog dem al dente i saltet vand.
Det sidste minut kommes de frosne ærter ved. Si vandet fra. Lav en opbagning af smør og mel og tilsæt kold mælk mens der piskes til blandingen er som en let stuvning.
Smag til med salt, peber og revet muskat. Vend gulerødder og ærter og finthakket persille i.
Hak baconet ret fint og bland det med det hakkede kalv og flæsk. Form fire karbonader, som krydres med salt og peber.
Flæskesværene hakkes relativt fint og blandes med raspen. Pisk æggene sammen. Vend karbonaderne i de piskede æg og derpå i flæskesvær-raspblandingen. Tryk den godt fast på karbonaderne.
Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem roligt i en blanding af smør og olie til de er gyldne. Smag dem til med salt og peber.
Steg ligeledes karbonaderne i smør og olie i 5-6 minutter på hver side til de er smukt gyldne. Pas på med varmen, så de ikke får for meget farve før de er tilberedt indeni.
Server karbonaderne med brasekartoflerne og de stuvede grøntsager."
Vi i De Radikale mener, nej føj for den da.
Jeg synes at radikal er en usympatisk fyr, der ikke burde leve i Danmark.
Altid utilfreds med alting, ingenting er godt nok.
Han må da havde det forfærteligt, med det danske sanfund.
Sandlandet er hans redning til et bedre liv.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Sv: Karbonader....eller er det krebinetter?
Radikal skrev:Admin skrev:Karbonader....eller er det krebinetter?
Nok ikke en ret for Radikal?
En bøf reserve på en søndag?
"Hvad er forskellen? Det bliver du muligvis ikke klogere på efter denne video...Men du får en opskrift på karbonader....eller krebinetter. Og det er jo altid godt. (Opskrift herunder)
Karbonader med brasekartofler og stuvede grøntsager
4 pers
500 g hakket kalv og flæsk
150 g bacon
2 æg
Rasp
100 g flæskesvær (evt. de spanske tocifritos)
Smør
Olie
1 kg faste kartofler
4-6 gulerødder
3-400 g frosne ærter
Opbagning af smør og mel
8 dl sødmælk
Persille
Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Kog dem al dente i saltet vand.
Det sidste minut kommes de frosne ærter ved. Si vandet fra. Lav en opbagning af smør og mel og tilsæt kold mælk mens der piskes til blandingen er som en let stuvning.
Smag til med salt, peber og revet muskat. Vend gulerødder og ærter og finthakket persille i.
Hak baconet ret fint og bland det med det hakkede kalv og flæsk. Form fire karbonader, som krydres med salt og peber.
Flæskesværene hakkes relativt fint og blandes med raspen. Pisk æggene sammen. Vend karbonaderne i de piskede æg og derpå i flæskesvær-raspblandingen. Tryk den godt fast på karbonaderne.
Skær kartoflerne i mindre stykker og steg dem roligt i en blanding af smør og olie til de er gyldne. Smag dem til med salt og peber.
Steg ligeledes karbonaderne i smør og olie i 5-6 minutter på hver side til de er smukt gyldne. Pas på med varmen, så de ikke får for meget farve før de er tilberedt indeni.
Server karbonaderne med brasekartoflerne og de stuvede grøntsager."
Vi i De Radikale mener, nej føj for den da.
Oversat til dansk:
Min kone laver tit karbonader til os som hun elsker at spise. Hvorfor har du noget imod den ret?
Jojo- Antal indlæg : 213
Join date : 03/09/23
Geografisk sted : Sønderjylland
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 17:08 af Jojo
» Taylor Swift?
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal