Søg
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Nu kommer de i tusindvis igen!
Tilmeld EmptyToday at 10:41 by ak31

» Svære opgaver!
Tilmeld EmptyToday at 10:19 by ak31

» Sankthansbålet er i stor fare!
Tilmeld EmptyToday at 10:15 by Admin

» UFO-beviser!?
Tilmeld EmptyToday at 09:02 by Admin

» Dæmning bristet i Ukraine!
Tilmeld EmptyYesterday at 09:51 by Admin

» Knight and Day - Action film!
Tilmeld EmptyYesterday at 09:23 by Admin

» Mette Frederiksen til jobsamtale mandag!
Tilmeld EmptyTirs 06 jun 2023, 14:59 by Radikal

» Skal vi have 9 gigawatt havmøller
Tilmeld EmptyTirs 06 jun 2023, 14:51 by Radikal

» Columbo - Oppe imod tryllekunster - krimi film!
Tilmeld EmptyTirs 06 jun 2023, 09:23 by Admin

Lige nu er det Tors 08 jun 2023, 11:27

Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du accepterer også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning eller god skik. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unikke IP adresse logges i alle indlæg der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du accepterer også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg hvor og hvornår som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Ved at klikke på nedenstående tilmeldingslink accepterer du at være indforstået med disse forhold og vilkår.