Søg
Seneste emner
Raggmunk med flæsk - skøn svensk husmandskost!
3 deltagere
Side 1 af 1
Raggmunk med flæsk - skøn svensk husmandskost!
Disse lækre, sprøde kartoffelpandekager med stegt flæsk og tyttebærsylt er et hit! Det er både nem, velsmagende og billig mad! (Opskrift herunder)
Raggmunk med fläsk
4 pers.
1 kg faste kartofler
2 dl hvedemel
3 dl sødmælk
1 æg
Salt og peber
16-20 ret tynde skiver saltet flæsk
Smør til stegning
Tyttebærsyltetøj
Evt. purløg
Steg flæsket roligt på en pande til det er gyldent og sprødt. Hold det lunt i ovnen. Gem lidt af fedtet på panden.
Mens flæsket steger, skrælles kartoflerne. Lav en pandekagedej af mel, sødmælk, æg, salt og peber. Rør den godt igennem så der ikke er klumper.
Riv kartoflerne på den grove side af rivejernet. Pres så meget væde af kartoflerne som muligt og bland dem i pandekagedejen.
Kom lidt smør på panden der har været brugt til flæsket. Afsæt pandekager af kartoffeldejen på panden, ca.10-15 cm i diameter. Steg dem ved jævn varme til de er gyldne på begge sider. Hold de færdige pandekager lune i ovnen mens næste hold steges.
Server dine raggmunkar med flæsket, evt. med et drys purløg samt tyttebær rørt med sukker. Og kan du ikke skaffe tyttebær, kan du lave rysteribs - altså ribs rørt med sukker - i stedet.
_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende!
ak31 synes godt om
Radikal synes ikke godt om
Sv: Raggmunk med flæsk - skøn svensk husmandskost!
Admin skrev:
Disse lækre, sprøde kartoffelpandekager med stegt flæsk og tyttebærsylt er et hit! Det er både nem, velsmagende og billig mad! (Opskrift herunder)
Raggmunk med fläsk
4 pers.
1 kg faste kartofler
2 dl hvedemel
3 dl sødmælk
1 æg
Salt og peber
16-20 ret tynde skiver saltet flæsk
Smør til stegning
Tyttebærsyltetøj
Evt. purløg
Steg flæsket roligt på en pande til det er gyldent og sprødt. Hold det lunt i ovnen. Gem lidt af fedtet på panden.
Mens flæsket steger, skrælles kartoflerne. Lav en pandekagedej af mel, sødmælk, æg, salt og peber. Rør den godt igennem så der ikke er klumper.
Riv kartoflerne på den grove side af rivejernet. Pres så meget væde af kartoflerne som muligt og bland dem i pandekagedejen.
Kom lidt smør på panden der har været brugt til flæsket. Afsæt pandekager af kartoffeldejen på panden, ca.10-15 cm i diameter. Steg dem ved jævn varme til de er gyldne på begge sider. Hold de færdige pandekager lune i ovnen mens næste hold steges.
Server dine raggmunkar med flæsket, evt. med et drys purløg samt tyttebær rørt med sukker. Og kan du ikke skaffe tyttebær, kan du lave rysteribs - altså ribs rørt med sukker - i stedet.
Vi i De Radikale mener, føj for den da.
Radikal- Antal indlæg : 1724
Join date : 04/02/19
Admin og ak31 synes ikke godt om
Sv: Raggmunk med flæsk - skøn svensk husmandskost!
Radikal skrev:Admin skrev:
Disse lækre, sprøde kartoffelpandekager med stegt flæsk og tyttebærsylt er et hit! Det er både nem, velsmagende og billig mad! (Opskrift herunder)
Raggmunk med fläsk
4 pers.
1 kg faste kartofler
2 dl hvedemel
3 dl sødmælk
1 æg
Salt og peber
16-20 ret tynde skiver saltet flæsk
Smør til stegning
Tyttebærsyltetøj
Evt. purløg
Steg flæsket roligt på en pande til det er gyldent og sprødt. Hold det lunt i ovnen. Gem lidt af fedtet på panden.
Mens flæsket steger, skrælles kartoflerne. Lav en pandekagedej af mel, sødmælk, æg, salt og peber. Rør den godt igennem så der ikke er klumper.
Riv kartoflerne på den grove side af rivejernet. Pres så meget væde af kartoflerne som muligt og bland dem i pandekagedejen.
Kom lidt smør på panden der har været brugt til flæsket. Afsæt pandekager af kartoffeldejen på panden, ca.10-15 cm i diameter. Steg dem ved jævn varme til de er gyldne på begge sider. Hold de færdige pandekager lune i ovnen mens næste hold steges.
Server dine raggmunkar med flæsket, evt. med et drys purløg samt tyttebær rørt med sukker. Og kan du ikke skaffe tyttebær, kan du lave rysteribs - altså ribs rørt med sukker - i stedet.
Vi i De Radikale mener, føj for den da.
Det er ret almindeligt for "normale" danskere at spise svinekød.
Jeg kan kun anbefale dig at tage til sandlandet Der har de endda også tilbud på gedekød.
Her til aften har jeg fået en stegt nakkekotelet med røget bacon og en ananasring ovenpå. Ind i ovnen sammen med kartoffelmosen. Serveres med tyttebærsyltetøj ovenpå.. Der er bare moms
Hurra for de små grissebasser.
_________________
Der findes andre menesker end dem der er danske
De bor i huler og slås hele dagen
Det har vi li'godt aldrig nogensinde gjort
De varme lande er noget lort.
LØGNEN ER AT KVÆLE
SANDHED OG SIG SELV
ak31- Antal indlæg : 1565
Join date : 05/12/20
Side 1 af 1
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
|
|
Idag kl. 15:46 af Gæst
» Bliver Ukraine delt op i fremtiden?
Idag kl. 15:35 af Gæst
» Første muslimske borgmester.
Idag kl. 12:14 af ak31
» Sloppy Joe!
Idag kl. 11:41 af Nationalpigen
» Maj kulde gør laderne fulde?
Idag kl. 11:18 af ak31
» Så du pinsesolen danse?
Idag kl. 11:17 af Nationalpigen
» Svære opgaver!
Idag kl. 11:08 af ak31
» It svindel på Nettet?
Idag kl. 10:01 af Radikal
» Kevin Magnussen altid nummer sidst?
Idag kl. 08:43 af Admin