FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Morten Østergaard står og fryser i kulden!

Go down

Morten Østergaard står og fryser i kulden! Empty Morten Østergaard står og fryser i kulden!

Indlæg by Admin Man 07 jan 2019, 10:05

Morten Østergaard står og fryser i kulden!

https://denkorteavis.dk/2019/udlaendingespoergsmaalet-er-noeglen-til-dansk-politik-derfor-staar-morten-oestergaard-og-fryser-i-kulden/

"Udlændingespørgsmålet er nøglen til dansk politik – derfor står Morten Østergaard og fryser i kulden.

Da socialdemokraten Helle Thorning-Schmidt skulle danne regering i 2011, var hun nødt til at få De Radikale med. Ellers risikerede hun, at de ville støtte en borgerlig regering.

Denne trussel udnyttede den radikale leder Margrethe Vestager til at sætte sig godt og grundigt på den ny røde regerings politik.

Dette mønster har præget dansk politik gennem mange år: De Radikale har kunnet presse store dele af deres politik igennem, fordi hverken de røde eller de blå kunne regere uden dem.

Men det er slut nu. Og det skyldes først og fremmest udlændingepolitikken."

Hvis vi er heldige, så er De Radikales rolle i dansk politik udspillet!

I alt for mange år, har De Radikale fået deres vilje - særlig i flygtningepolitikken, for ellers kunne der ikke dannes en flertals regering udenom dem!

De Radikale politikere og deres vælgere er en slags "venligboere", som slet ikke kan se noget forkert i at lukke tusinderne af muslimer ind i Danmark!

De har aldrig fattet den kulturomvæltning fra demokrati til det modsatte som muslimerne kommer for at indføre, og som de forsøger på, for hver dag der går!

Mette Frederiksen siger før folketingsvalget at hun står fast på en stram udlændinge politik, men kan hun holde til den politik overfor De Radikale, hvis hun vil danne en regering efter valget?

Eller falder hun ned fra det høje træ, og giver De Radikale de indrømmelser i flygtninge politikken, for at få regeringsmagten?

Dette er nogle af de spørgsmål som vælgerne skal vurdere på, og så er det nok spørgsmålet om ikke det trods alt er mere sikkert at stemme blåt!

Der er reelt kun to partier som kan redde Danmarks kulturelle fremtid, og dette er DF som går ind for lappeløsninger på udlændinge området og så D (Nye Borgerlige), som vil have løst problemet i stedet for lappeløsninger!

Hvad vælger du?

Din mening?

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 3133
Join date : 21/09/17
Age : 68
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum