FRIT DEBATFORUM
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Søg
 
 

Vis resultater som:
 


Rechercher Avanceret søgning

Seneste emner
» Medlems gruppe
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIdag kl. 14:56 af Admin

» Kan vi se en ende på krigen NATO-Rusland?
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIdag kl. 13:26 af Yoyo

» Finland afbryder Somalia-samarbejde
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIdag kl. 12:22 af Frk. Vinther

» Svære opgaver!
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIdag kl. 10:51 af ak31

» Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad!
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIdag kl. 09:11 af Admin

» Amira Willighagen - Nella Fantasia
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIdag kl. 09:01 af Admin

» Termination Point - Sci-Fi Action!
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIdag kl. 08:31 af Admin

» Har du en god vittigt?
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIgår kl. 16:16 af Oliver

» Distraheret af skærme i undervisningen?
Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! EmptyIgår kl. 12:15 af Yoyo


Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad!

Go down

Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad! Empty Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad!

Indlæg af Admin Idag kl. 09:11

Kyllingeboller i savoykål - dejlig vintermad!



Det lyse og mørke kyllingekød grofthakket og rørt med masser af krydderurter, pakket ind i savoykålblade og serveret med en cremet fjerkræsauce. En virkelig dejlig ret! (Opskrift herunder)

Kyllingeboller i savoykål

4 pers.

1 stor kylling
1 stor savoykål
suppeurter (løg, gulerod, knoldselleri, porre)
Krydderurter (Persille, laurbærblad, timian)
friske krydderurter (purløg, kørvel, esdragon, persille)
Ca 1 dl.olivenolie
3 gulerødder
1-2 persillerod
½ selleri
½ l. fløde

Skær bryststykkerne samt kødet fra lårene fra kyllingen og hak det med en kniv til en grov fars. Rør den med olivenolie, salt og peber samt masser af friskhakkede krydderurter. Sæt den på køl.

Kyllingeskroget skæres i stykker og brunes godt af i en gryde. Suppeurter skåret i stykker kommes ved og brunes ligeledes af.

Kom vand på til det dækker samt en lille håndfuld peberkorn og en suppevisk. Koges i halvanden times tid, sies og koges derefter ned til ca.1/4 liter.

Savoykålen blancheres i nogle minutter og bladene tages forsigtigt af. Befri dem for den groveste del af stænglerne. Der skal være otte pæne blade.

Læg hvert blad på et stykke velsmurt sølvfolie og placer en stor skefuld fars på hvert blad. Pak bladet om farsen og hold det hele sammen med sølvfolien.

Formen skal være rund. Gulerødder, persillerod og selleri skæres i en fin brunoise og sauteres roligt i lidt olivenolie og smør. Krydres med salt og peber.

Tilsæt piskefløde til fonden og kog ned til der er ca. ½ liter. Smag sovsen til med salt og peber.

Kyllingebollerne koges roligt i en gryde med vand i ca. 15 min. og befries derpå for folien. Anret to kyllingeboller pro. pers på en bund af sauterede rodfrugter og hæld hønsefløden udenom.
Server med godt brød.

_________________
Jo mere uenig du er med en med debattør, jo mere pænt skal du skrive til ham/hende! Smile
Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 10617
Join date : 21/09/17
Age : 71
Geografisk sted : Danmark

https://dinedebatter.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum